8.10.16

Σε θέση «μάχης» για τη διαπλοκή...

Στη Βουλή θα μεταφερθεί η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ των κομμάτων καθώς η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή να διεξαχθεί τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου. Το αίτημα προήλθε έπειτα από την αντιπαράθεση που είχαν στην...
Ολομέλεια στις 28 Σεπτεμβρίου, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά την ομιλία του στο Κοινοβούλιο, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ότι στήνει νέα διαπλοκή και προκάλεσε τον πρωθυπουργό να συγκαλέσει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας σήκωσε το γάντι και κατέθεσε το αίτημα προκειμένου, «να μιλήσουμε με ονόματα και διευθύνσεις» όπως είπε χαρακτηριστικά.
«Να απολογηθούν για την αεροπειρατεία και την ασυδοσία...»


Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς και ο γεν. γραμματέας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, Λ. Κρέτσος
Με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, προϊδέασε για σφοδρή σύγκρουση με αφορμή και το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

«Η κυβέρνηση εισέπραξε αυτά που για τριάντα χρόνια δεν εισέπρατταν τα κόμματα της διαπλοκής. Εμείς τα εισπράξαμε. Αυτοί τα χάριζαν ωσάν να επρόκειτο για δικά τους χρήματα.

Ας απολογηθούν στον ελληνικό λαό για την αεροπειρατεία και την ασυδοσία στα τηλεοπτικά πράγματα τα τελευταία τριάντα χρόνια. Τώρα έμειναν μόνοι να κάνουν τους δικηγόρους των αποτυχημένων της δημοπρασίας. Ας καταλάβουν στη ΝΔ ότι ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε» τονίζει σε δήλωσή του και παραπέμπει για τα υπόλοιπα, «τη Δευτέρα στη βουλή»...


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: