9.10.16

"Οικογένεια Καρντάσιαν": Το απόλυτο τίποτα έγινε μιντιακό φαινόμενο...

Πώς το απόλυτο τίποτα έγινε μιντιακό φαινόμενο και κερδίζει αμύθητα ποσά...και κερδίζει αμύθητα ποσά (ΦΩΤΟ)...
Η Κιμ αδυνατίζει, παχαίνει, ζει, βγαίνει ραντεβού, ερωτεύεται, παντρεύεται, χωρίζει, μένει έγκυος, γεννάει, ξαναμένει έγκυος, ξαναγεννάει, σκύβει και φαίνεται το μπούστο της… Μία ανάσα και συνεχίζουμε… η Κιμ έπεσε θύμα ληστείας, περνάει δύσκολα…

Ξέρουμε για την οικογένεια Καρντάσιανς ...
όσα δεν ξέρουμε για κανένα σταρ χολιγουντιανό και μη. Η είδηση ότι η Κιμ έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη γαλλική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας, όπου ένοπλοι άνδρες, ντυμένοι αστυνομικοί μπήκαν στο δωμάτιό της και την απειλούσαν με τα όπλα τους και της πήραν πανάκριβα κοσμήματα με την ίδια να εκλιπαρεί για την ζωή της, μονοπώλησε την εβδομάδα που μας πέρασε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

Το τι κάνει η οικογένεια Καρντάσιαν είναι πια μέρος της παγκόσμιας ειδησεογραφίας…

kardashians-kim1Κιμ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν
Οι Καρντάσιανς δεν χορεύουν, δεν τραγουδούν, δεν είναι ηθοποιοί. Στην πραγματικότητα, δεν κάνουν τίποτα, δεν έχουν κανένα ταλέντο, είναι απλά ο εαυτός τους. Πλούσιοι, λαμπεροί και εθισμένοι να ζουν μπροστά στις κάμερες και μόνο για αυτές, έχουν γίνει σύμβολο του αέρα κοπανιστού.

Ένα μιντιακό φαινόμενο, ένα γυαλιστερό τίποτα κι ένα πανίσχυρο εμπορικό brand. Τηλεοπτικά σόου, ρούχα με την υπογραφή τους, αρώματα, βιβλία, βιντεοπαιχνίδια, εφαρμογές κινητών, η «Οικογένεια Καρντάσιαν» ό,τι και να κάνει της αποφέρει κέρδος.

Συνολικά 131 εκατ. δολάρια κέρδισε τα τελευταία τρία χρόνια η Κιμ Καρντάσιαν, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Μόνο το 2015 η αμερικανίδα σταρ κέρδισε 51 εκατομμύρια, ποσό που την τοποθετεί στην 42η θέση των πιο καλοπληρωμένων celebrity. Το 40% των εσόδων αυτών προέρχονται από το βιντεοπαιχνίδι «Κιμ Καρντάσιαν: Χόλιγουντ», σύμφωνα με το Forbes.

kardashians-kim6
Η φαμίλια

Η οικογένεια Καρντάσιαν είναι μία μητριαρχική οικογένεια. Τα ηνία κρατάει η Κρις Τζένερ. Η επιτυχημένη τηλεπερσόνα έχει αποκτήσει τρεις κόρες: την Κόρτνεϊ, την Κιμ και την Κλόε και έναν γιο τον Ρόμπερτ τζούνιορ από τον πρώτο της γάμο με τον αμερικανό δικηγόρο Ρόμπερτ Καρντάσιαν, ο οποίος έγινε γνωστός υπερασπιζόμενος τον Τζέι Ο’Σίμπσον στην δίκη για την δολοφονία της γυναίκας του,  και έχει άλλες δύο κόρες: την Κένταλ και την Κάιλι από τον Μπρους Τζένερ, τον Ολυμπιονίκη του δεκάθλου με τον οποίο χώρισαν πριν από λίγο καιρό διότι ο τελευταίος αποφάσισε να γίνει γυναίκα!

kardashians-all

Η σταρ της οικογένειας και ταμειακή μηχανή είναι η Kιμ. Γεννήθηκε το 1980 στο Λος Άντζελες και απόλαυσε μια ζωή γεμάτη ανέσεις. Όμως αυτό δεν της ήταν αρκετό. Διψούσε για δόξα.  Κάπως έτσι βρέθηκε δίπλα στην Πάρις Χίλτον. Η 25χρονη τότε Κιμ έκανε αρκετή υπομονή και έπαιζε καλά τον ρόλο της ως παρατρεχάμενη της Πάρις την εποχή που η τελευταία πουλούσε πολύ για να κερδίσει λίγα δευτερόλεπτα στο φακό.

Έχει γίνει ζάμπλουτη μόνο και μόνο από την εικόνα της. Το κυριότερο; Έχει αποκτήσει ένα τεράστιο διεθνές κοινό που είναι διατεθειμένο να αγοράσει οτιδήποτε του πλασάρει. Σήμα κατατεθέν της είναι τα διάσημα οπίσθια, τα οποία είναι υπερμεγέθη αλλά η ίδια λέει πως δεν τα έχει αυξήσει με πλαστική. Οι «κακεντρεχείς» πάλι λένε ότι έχει κάνει ειδική θεραπεία με λίπος που δεν ανιχνεύεται εύκολα.

Το ροζ DVD και το ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians»

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο περίφημο sex tape στο οποίο η Κιμ εμφανιζόταν να κάνει έρωτα με τον πρώην σύντροφό της, τον ράπερ Ρέι Τζέι και το οποίο πουλήθηκε στην εταιρεία διανομής πορνοταινιών Vivid Entertainment.

kardashians-kim10

Η δαιμόνια μαμά και μάνατζερ, Κρις Τζένερ, μόλις ανακάλυψε την ύπαρξη του ροζ βίντεο, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα κατορθώματα της κόρης της για να προωθήσει το ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians» που ετοιμαζόταν να προβληθεί εκείνη την περίοδο.

Προσέλαβε έναν επικοινωνιολόγο για να βοηθήσει μαμά και κόρη να διαχειριστούν το… σκάνδαλο και διαπραγματεύτηκε τόσο σκληρά με την εταιρία παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου, Vivid Entertainment, η οποία κυκλοφόρησε το 39λεπτο βίντεο, καταφέρνοντας να «κερδίσει» για τις επιδόσεις της Κιμ 5 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...

πηγη newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: