25.10.16

«Με δουλεύεις ρε Γ… εδώ όλοι κλαίμε»!...

κλάμα Η απάντηση καναλάρχη στα συγχαρητήρια που δέχθηκε για την απόκτηση άδειας

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν ο νόμος Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες κριθεί από το ΣτΕ αντισυνταγματικός…
περισσότερο και από τους μη αδειοδοτηθέντες σταθμούς, δηλαδή, STAR, ALPHA, ETV κλπ… θα χαίρονται οι αδειοδοτηθέντες, Κυριακού, Μαρινάκης, Σαββίδης, Αλαφούζος (και μάλιστα με αυτή τη σειρά), αφού δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν τις 60άρες και τις 70άρες για να έχουν κανάλι!

Άλλωστε είναι γνωστό το «δάκρυ» που χύθηκε σε ορισμένα επιτελεία για τα ποσά που δεσμεύτηκαν να καταβάλλουν… Γεγονός που επιβεβαιώνει και η θρυλική ατάκα ιδιοκτήτη αδειοδοτηθέντος σταθμού, όταν έτερος καναλάρχης τον κάλεσε στο τηλέφωνο την επομένη της δημοπρασίας για να τον συγχαρεί και του απάντησε, «Με δουλεύεις ρε Γ…. εδώ όλοι κλαίμε»!

Βεβαίως στην περίπτωση που ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός δεν συνεπάγεται αυτόματα ότι δεν θα πληρώσουν όσοι διαθέτουν τηλεοπτικούς σταθμούς… Απλώς εικάζεται ότι τα χρήματα για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας θα είναι πολύ λιγότερα. Δηλαδή η έννοια της άδειας θα υφίσταται, ακόμη και σε έναν καινούργιο νόμο που θα κληθεί να διαχειριστεί το ΕΣΡ και φυσικά για να την αποκτήσει κανείς θα πρέπει να καταβάλλει κάποιο συγκεκριμένο ποσό που προφανώς θα είναι μικρότερο, από τα ποσά της δημοπρασίας!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: