10.10.16

Έρχομαι και σε σας κυρια Γεννηματά...

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας Γεννηματά
Θα μας πείτε τι έγιναν αυτά τα 16 εκατ. ευρώ...

ι είπε ο πρωθυπουργός για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ...
Αιχμές άφησε ο Τσίπρας και κατά της Φώφης Γεννηματά: Έρχομαι και σε σας κυρια Γεννηματά. Μην σας αφήσω απ' έξω. Θα μας πείτε τι έγιναν αυτά τα 16 εκατ. ευρώ που ανακαλύφθηκαν σε έλεγχο τον Γενάρη στα ταμεία του κομματός σας ; Δεν τα είχατε στα βιβλία σας. Εσείς αυτά τα 16 εκατομμύρια δεν τα είχατε πάρει χαμπάρι; Τι εγιναν αυτά τα λεφτά; Μήπως έχουν...
κατασχεθεί και αυτά ; Πείτε μια αλήθεια να μάθει ο ελληνικός λαός. Αυτά τα χρήματα δεν είναι κληρονομιά σας. Τα έχετε δανειστεί από τις τράπεζες που πληρώνει ο ελληνικός λαός.
Θα βγουν και πουν: Διχαστικός ο Τσίπρας, λάσπη στον ανεμιστήρα. Όλα είναι ανοιχτές δικογραφίες. Υποθέσεις που έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Αυτή ήταν πάντα η λογική σας: Η συγκάλυψη, η αναβολή, η παρέμβαση.
Όλοι γνωρίζουν σε αυτή τη χώρα ποιος σήκωνε τηλέφωνα σε ανώτερους δικαστικούς λειτουργούς. Αυτό έχει τελειώσει. Καμία υπόθεση δεν θα πάει στο αρχείο γιατί κανένας δικαστής δεν νιώθει πάνω από το κεφάλι του την πολιτική εξουσία.
Μια είναι η ευθύνη. Να ξαναβρεί το θάρρος ο δικαστής να κάνει το καθήκον του. Επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θα μας έχει δίπλα του.
Αυτό δεν είναι παρέμβαση. Εμείς αυτό που έχουμε κάνει είναι το χρέος μας. Κάθε υπόθεση παραπέμπεται στους αρμόδιους εισαγγελείς. Το ίδιο κάναμε και με την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Και αυτή την στιγμή έχουμε καταθέσει όλα τα στοιχεία για την υπόθεση των αμαρτωλών συμβάσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: