7.10.16

Η κρυφή εξοχική κατοικία του Πούτιν...

Πούτιν: Η κρυφή εξοχική κατοικία του Ρώσου προέδρου

ΦΩΤΟ...
Ένα μεγάλο συγκρότημα με δύο κατοικίες, ελικοδρόμιο, περιφραγμένο χώρο με άγρια ζώα και αποβάθρα στην παρακείμενη λίμνη, είναι το «ησυχαστήριο» του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος σήμερα γίνεται 64 ετών.

Το ανεξάρτητο....
ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Rain TV παρουσίασε πρόσφατα σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ την μυστική εξοχική κατοικία του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας και έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το άγνωστο, μέχρι σήμερα, «ησυχαστήριο», στο οποίο ο Πούτιν ξεκουράζεται και χαλαρώνει όταν «εξαφανίζεται» από τα φώτα της δημοσιότητας.



Τον Ιούλιο, μετά από επίσημη επίσκεψη στην Φινλανδία, ο Πούτιν είχε «εξαφανιστεί» για δέκα μέρες ενώ το ιδιωτικό του τζετ παρέμενε στο Turku της Φινλανδίας. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του ρωσικού καναλιού, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από ανώνυμη πηγή, ο Ρώσος πρόεδρος πέταξε με ελικόπτερο στην κρυφή εξοχική του κατοικία, η οποία βρίσκεται στους λόφους της Δημοκρατίας της Καρελίας, στα σύνορα με την Φινλανδία.

Η Καρελία θεωρείται δημοφιλής θερινός προορισμός για τους Ρώσους και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Rain TV, αλλά και τις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα, η μία εκ των δύο κατοικιών του συγκροτήματος έχει γρασίδι στην στέγη για να μην εντοπίζεται από τους δορυφόρους κατασκοπείας της Δύσης ενώ ντόπιοι δήλωσαν ότι ο χώρος φρουρείται όλο το 24ωρο. Ένας κάτοικος της περιοχής ανέφερε: «Το λέμε η dacha (εξοχική κατοικία) του Πούτιν, έρχεται εδώ με ελικόπτερο».

«Η πηγή μας επιβεβαιώνει ότι το συγκρότημα κατασκευάστηκε και σχεδιάστηκε για τον Πούτιν. Υπάρχει ελικοδρόμιο, δύο κατοικίες, η μία καλυμμένη με γρασίδι και αποβάθρα στην λίμνη. Η εσωτερική διακόσμηση είναι "λακωνική" σε σκανδιναβικό στιλ με ακριβά υφάσματα και έπιπλα από την ΙΚΕΑ», ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ.



Η εξοχική κατοικία ίσως είναι και ο χώρος όπου ο Ρώσος πρόεδρος συναντά την ανεπίσημη ερωμένη του, την 33χρονη Χρυσή Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα, με την οποία φημολογείται ότι ο Πούτιν έχει σχέση από το 2008 και έχουν αποκτήσει μαζί και παιδιά.



Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του Πούτιν, ρωσική ιστοσελίδα φιλικά προσκείμενη στο Κρεμλίνο, του έκανε δώρο ένα βιβλίο που επιμελήθηκε η ίδια. Το βιβλίο έχει τίτλο «Putin in Contemporary Culture» και στις 288 σελίδες του υπάρχουν φωτογραφίες από συνεντεύξεις του σε περιοδικά ή στην τηλεόραση καθώς και φωτογραφίες στις οποίες υποστηρικτές του Ρώσου προέδρου κρατούν πανό που γράφουν: «Happy birthday Vladimir».

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: