26.11.16

«Θα είμαι Θεσσαλονίκη κάθε 15 μέρες»...

Αυτό υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από τη συμπρωτεύουσα, εγκαινιάζοντας το πρωθυπουργικό γραφείο στο υφυπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.
«Επέλεξα να...
μη γίνει σήμερα άλλη μια δεξίωση, εγκαίνια φαντασμαγορικά, αλλά μια σύσκεψη εργασίας. Να συζητήσουμε ό,τι χρειαστεί για να δώσουμε λύση στα μείζονα προβλήματα της περιοχής και να ψάξουμε λύσεις ρεαλιστικές και εφικτές. Όχι λόγια μεγάλα. Η παρουσία του γραφείου αναβαθμίζει τον ρόλο του υφυπουργείου. Μας δίνει τη δυνατότητα σε καθημερινή βάση να προτεραιοποιούμε τις δραστηριότητες που απαιτούνται για να δοθούν λύσεις», είπε ο πρωθυπουργός στους παρευρισκόμενους.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τη δημιουργική Ελλάδα «που παρά τις αντιξοότητες και πολλές φορές την αδιαφορία κρατικών υπηρεσιών και δομών, προσπαθεί και παράγει έργο, μια άλλη Ελλάδα δημιουργική, μακριά από αυτή της γραφειοκρατίας και της μιζέριας».

Μετά την τοποθέτηση του πρωθυπουργού ξεκίνησε σύσκεψη με τους εκπροσώπους των φορέων και των τοπικών αρχών που παρίστανται στην αίθουσα, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 15.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: