30.11.16

Θύματα διαρροών...

Νίκος ΧατζηνικολάουΓια δήθεν έκδοση καθημερινού φύλλου από τον Νίκο Χατζηνικολάου...

Παρά τα δυσεπίλυτα προβλήματα σε πολλά εκδοτικά συγκροτήματα οι πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα ότι ο...
Νίκος Χατζηνικολάου θα προχωρήσει στην έκδοση καθημερινού φύλλου… είχε προκαλέσει συναγερμό σε πολλά «μαγαζιά», με αποτέλεσμα να σχεδιάζουν αντεπίθεση. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις, εκδότες ετοιμάζονταν ακόμη και να συνασπιστούν ή να συνεργαστούν, προκειμένου να περιφρουρήσουν το κομμάτι της πίττας που τους ανήκει, αλλά και να διατηρήσουν το αναγνωστικό τους κοινό… σε μια κατά κοινή ομολογία «σκοτωμένη» αγορά!

Συγκεκριμένα είχαν πέσει στο τραπέζι ακόμη και σενάρια συνεργασίας μεταξύ των εφημερίδων του ΔΟΛ και της ιδιοκτησίας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ!

Ωστόσο, τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για αναστολή των αποφάσεων του Νίκου Χατζηνικολάου και ειδικότερα της ιδέας έκδοσης καθημερινού φύλλου… Αφού στην παρούσα συγκυρία θα ήταν εξαιρετικά ριψοκίνδυνο οικονομικά, με σοβαρό ενδεχόμενο μια αποτυχημένη απόπειρα να συμπαρέσυρε και τη ναυαρχίδα του ομίλου την Κυριακάτικη «Real News».

Άλλες πάλι πηγές υποστηρίζουν ότι ενώ είναι γνωστή και μάλιστα ανακοινωμένη από τον ίδιο τον Νίκο Χατζηνικολάου η επιθυμία του να εκδώσει καθημερινό φύλλο… Δεν επιχείρησε καν να υλοποιήσει το project – αποδίδοντας τα όσα γράφτηκαν στα μέσα Νοεμβρίου που κινητοποίησαν και τους υπόλοιπους εκδότες, σε διαρροές που εξυπηρετούσαν άλλες σκοπιμότητες, αφού η απουσία συνεργασίας με κάποιον τηλεοπτικό σταθμό για να μπορέσει να στηρίξει την προσπάθεια, καθιστούσε απαγορευτική ακόμη και τη σκέψη για κάτι τέτοιο!

Για αυτό και έχει σημάνει λήξη συναγερμού στα «μαγαζιά» που θορυβήθηκαν από τις εν λόγω διαρροές, μιας και τέτοιο ενδεχόμενο δεν είναι ορατό στον ορίζοντα!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: