4.11.16

Αλλαγές, καραμπόλες της τελευταίας στιγμής…

Νέα πρόσωπα…

Ο Φίλης που παρουσιαζόταν αμετακίνητος στο Παιδείας, οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν ότι φεύγει. Στην θέση του ο πανεπιστημιακός Γαβρόγλου. Η Γεροβασίλη ήδη έχει φύγει. Πάει στο…
υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Στην θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου φαίνεται ότι κλείδωσε ο Δ. Τζανακόπουλος.

O Καμμένος, φυσικά – πασών των στρατιών – αμετακίνητος.

Ο Τόσκας φεύγει, ο Βίτσας έρχεται στο Δημόσιας Τάξης.

Ο Κουβέλης, μέχρι το μεσημέρι είχε ένα ισχυρό φλερτ με το υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά το απόγευμα τα πράγματα άλλαξαν και εμφανίστηκε νέος μνηστήρας, μέχρι σήμερα υφυπουργός, Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Το οικονομικό επιτελείο (Τσακαλώτος, Δρασάκης, Χουλιαράκης) αμετακίνητο.
Αχτσίογλου και Φάμελλος διεκδικούν μία θέση στο υπουργικό συμβούλιο.

Η πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ επί Γιώργου Παπαπανδρέου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, έπαιζε και πριν από λίγο ακόμη για υπουργικό θώκο.

Ο Ξανθός παραμένει υπουργός υγείας, ενώ κι ο Πολάκης δεν φαίνεται να απομακρύνεται.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης θα παραμείνει στη θέση του λένε ενημερωμένες πηγές.

Ο μέχρι σήμερα υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής μετακινείται μάλλον στο υπουργειο Ναυτιλίας για το οποίο νωρίτερα είχε ακουστεί το όνομα του μέχρι σήμερα υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη.

Ο Χρήστος Σπίρτζης θα διατηρήσει το υπουργείο Υποδομών – χάνει κάποιες αρμοδιότητες μόνο του τομέα Μεταφορών, που πάνε στο Ναυτιλίας.

Αναβαθμίζονται από αναπληρωτές υπουργοί σε υπουργοί οι αρμόδιοι σήμερα για τη διοικητική ανασυγκρότηση Χριστόφορος Βερναρδάκης και για τον τουρισμό Έλενα Κουντουρά.

Είμαστε σε ανομονή…

Δεν υπάρχουν σχόλια: