21.11.16

Ερχονται μεταβατικές ρυθμίσεις για κανάλια;...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΣΡ
Σχεδόν σίγουρη πρέπει να θεωρείται η «ενδιάμεση» νομοθετική ρύθμιση για τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, κάτι που δεν αποκλείεται να δημιουργήσει νέα...
αναταραχή. Κι αυτό διότι, όπως φαίνεται, θα απαιτηθεί αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να ολοκληρώσει τη διαδικασία αδειοδότησης το νέο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ούτε η απαραίτητη δημοσίευση σε ΦΕΚ της νέας σύνθεσης του ΕΣΡ με αποτέλεσμα τα καινούργια μέλη να μην μπορούν να αναλάβουν επίσημα τα καθήκοντά τους.

Η δημοσίευση στο ΦΕΚ λέγεται ότι αναμένεται να γίνει σήμερα ή αύριο, κάτι που σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν μέσα στην εβδομάδα οι πρώτες επαφές για την εγκατάστασή τους στην Αμερικής 5, εκεί δηλαδή όπου βρίσκονται τα γραφεία της ανεξάρτητης Αρχής.

Η κατάσταση που θα αντιμετωπίσουν δεν είναι και η καλύτερη καθώς το ΕΣΡ έχει ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και υλικοτεχνική υποδομή.
Ν. Παππάς
Ν. Παππάς  Ο Ν. Παππάς έχει ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση που απαιτηθεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από δύο-τρεις μήνες, θα προχωρήσει σε μεταβατική νομοθετική ρύθμιση, θα εκδώσει δηλαδή «βεβαιώσεις προσωρινής λειτουργίας» μέχρι την ολοκλήρωση της αδειοδότησης | EUROKINISSI
Το κυρίαρχο όμως είναι να γίνουν οι απαραίτητες επαφές με το επιστημονικό προσωπικό και το νέο προεδρείο να συναντηθεί με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, για να τον ενημερώσει για το χρονοδιάγραμμα με το οποίο θα κινηθεί για την αδειοδότηση των καναλιών. Κάτι που αν όλα πάνε καλά αναμένεται να πραγματοποιηθεί προς το τέλος της εβδομάδας.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...

πηγη efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: