19.11.16

Η Παναγία είπε στον Κυριάκο ποιους να κάνει υπουργούς...


Ενθουσιασμό έχει σκορπίσει η νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που είναι σε αναμονή για να περάσει το τέταρτο Μνημόνιο, ενώ...
έχει ελπίδες να περάσει και το πέμπτο. 

Κάποιοι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας πήγαν στα υπουργεία να αναλάβουν καθήκοντα αλλά βρήκαν μέσα τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που δεν είχαν ειδοποιηθεί πως η κυβέρνηση άλλαξε. 

Οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας είπαν στους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ πως είναι σκιώδης κυβέρνηση αλλά οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ τους απάντησαν πως κι αυτοί σκιώδης κυβέρνηση είναι, αφού ψηφίζουν ό,τι τους λέει η Τρόικα, οπότε γιατί να φύγουν;

Το σχήμα της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας το υπαγόρευσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη η Παναγία, μετά την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος.

Η Παναγιά είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να επαναφέρει την κυβέρνηση Σαμαρά -χωρίς τον Σαμαρά-, ενώ τον συμβούλευσε, μόλις νικήσει στις εκλογές, να δώσει την θέση του στον Σαμαρά -που τα πήγαινε τόσο καλά πριν έρθουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ- και αυτός να πάει στο Χάρβαρντ να συνεχίσει τις σπουδές του και το κωλοβάρεμα.

Η Παναγιά είπε ακόμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να βάλει στην κυβέρνηση και μερικούς χρυσαυγίτες, γιατί δεν γίνεται δουλειά με ακροδεξιούς, όπως ο Άδωνις και ο Βορίδης, και μπορεί να γίνουν οι νεοναζί κυβέρνηση, οπότε ποιος θα παίζει πια τον μπαμπούλα, για να νομίζουν οι καθυστερημένοι Έλληνες πως έχουν δημοκρατία και κινδυνεύει από τους ούγκανους του Μιχαλολιάκου;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε να βάλει στην κυβέρνησή του και τον Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά η Παναγιά του είπε να τον κρατήσει για λίγο απέξω, ώστε να τον βάλει μετά και να κάνει μια ευχάριστη έκπληξη στους Έλληνες που νομίζουν ότι ο Βενιζέλος είναι στη φυλακή.

Μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η Παναγία εξέφρασε την δυσαρέσκειά της επειδή έμεινε εκτός κυβέρνησης ο Γκίκας Χαρδούβελης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε την Παναγία πως δεν μπορούσε να βάλει στην κυβέρνησή του τον Γκίκα Χαρδούβελη επειδή δεν είναι βουλευτής αλλά σκοπεύει να του αναθέσει το υπουργείο Οικονομικών στην κυβέρνηση του βουνού που ετοιμάζει.

Η κυβέρνηση του βουνού θα είναι μια παράλληλη κυβέρνηση Μητσοτάκη που θα προσπαθήσει να κάνει τους Έλληνες να μην πάρουν τα βουνά.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα ορκιστεί τις επόμενες ημέρες, αφού δεν χρειάζονται εκλογές για να παραδώσουν την κυβέρνηση οι απατεώνες αριστεροί στους απατεώνες δεξιούς.

pitsirikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: