20.11.16

Ζαχαριάδης προς Κρανιδιώτη: Γιατί δεν λέτε ότι προτείνετε στρατόπεδα συγκέντρωσης...





Κόντρα στο «Aκραίως» για το μεταναστευτικό...
Ανέβηκαν οι τόνοι στην σημερινή εκπόμπή «Aκραίως» του Τάκη Χατζή με θέμα το μεταναστευτικό μεταξύ του πρόεδρου της Νέας Δεξιάς Φαήλου Κρανιδιώτη και του Κώστα Ζαχαριάδη, διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Εμείς προτείνουμε...
ένα απομονωμένο χώρο για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Δεν μπορεί η χώρα να εκπέμπει το μήνυμα ότι είμαστε ξέφραγο αμπέλι. Να απομονώνονται οι πρόσφυγες και οι μετανάστες σε ανθρώπινες συνθήκες μέχρι να ξεκαθαριστεί ποιος είναι» σημείωσε ο κ. Κρανιδιώτης με τον κ. Ζαχαριάδη να του απαντά: 

«Εσείς κάνετε μικροπολιτική. Σταματήστε τον λαϊκισμό. Γιατί δεν λέτε ότι προτείνετε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υποκλίνονται στους Έλληνες για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το προσφυγικό».

Την ίδια στιγμή ο Κώστα Ζαχαριάδης σημείωσε για το μεταναστευτικό: «To προσφυγικό- μεταναστευτικό είναι σύνθετο πρόβλημα. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια. Υπάρχουν βέβαια και δικές μας ελλείψεις και αδυναμίες και σε επίπεδο ευρωπαϊκής διαχείρισης. Υπάρχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις στην απορρόφηση των κονδυλίων για το προσφυγικό» και συμπλήρωσε ότι οι τοπικές κοινωνίες σηκώνουν τεράστιο βάρος, γιατί δεν υπάρχει προσωπικό.

Από την πλευρά του ο κ. Κρανιδιώτης τόνισε ότι δεν μπορούν να περνούν ανεξέλεγκτα οι δουλέμποροι στη χώρα μας και ότι πρέπει να υπάρχει φύλαξη στα σύνορά μας. 
Kόντρα Ζαχαριάδη - Κρανιδιώτη στο «Aκραίως» για το μεταναστευτικό
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: