5.12.16

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΝΟ με τον Π. Κουρουμπλή...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
Συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή πραγματοποιεί αυτή την ώρα στο υπουργείο αντιπροσωπεία της ΠΝΟ.

Αμέσως μετά το τέλος της...
συνάντησης η διοίκηση της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον των απεργιακών της κινητοποιήσεων.

Νωρίτερα οι ναυτεργάτες συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά και έκαναν πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας στη Δραπετσώνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι για τέταρτη μέρα σήμερα τα πλοία παραμένουν δεμένα στα λιμάνια της χώρας μετά τις 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που έχει κηρύξει η ΠΝΟ με σημείο αιχμής την αλλαγή του φορολογικού καθεστώτος των ναυτικών.

Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής με παρέμβασή του ο υπουργός Ναυτιλίας υποστήριξε ότι θέμα αλλαγής του φορολογικού καθεστώτος των ναυτικών δεν τίθεται για την κυβέρνηση.

«Δεν υπάρχει για την κυβέρνηση θέμα αλλαγής και εξομοίωσης του καθεστώτος φορολογίας των ναυτικών. Οι φήμες που κυκλοφορούν για την αλλαγή του καθεστώτος της φορολογίας τους είναι παντελώς αβάσιμες» επισήμανε.

Διευκρίνισε δε πως το έγγραφο που κυκλοφόρησε ως «έγγραφο διαπραγμάτευσης» με τους θεσμούς αναφέρει για το συγκεκριμένο θέμα την «κατάργηση/αύξηση του φορολογικού καθεστώτος των ναυτικών», για την κυβέρνηση, όμως, δεν τέθηκε ποτέ θέμα κατάργησης του φορολογικού καθεστώτος για τους ναυτικούς...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: