30.12.16

Οργισμένη ανάρτηση Δρογώση υπέρ Μαραβέγια...


για την συμμετοχή του στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων...

Έξαλλος εμφανίζεται ο τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης με τα δημοσιεύματα σχετικά με τη συμμετοχή του και το...
ποσό της αμοιβής του στην πρωτοχρονιάτικη συναυλία του δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα επισημαίνει: «Αν δεν τον γουστάρετε μην προσπαθείτε να τον εξοντώσετε ηθικά. Δεν υπάρχει σκάνδαλο με τη συμμετοχή του στη συναυλία» και προσθέτει ότι η αμοιβή που κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα περιλαμβάνει φόρους και αντιστοιχεί και σε μουσικούς και σε αμοιβή της εταιρείας παραγωγής του. 

«Το τελικό ποσό που θα πάρει καθαρά είναι λίγο πάνω απο 1000 ευρώ» διευκρινίζει ο δημιουργός.

Ολόκληρη η ανάρτηση:


«Η επίθεση στον Κωστή Μαραβέγια από ανίδεους δημοσιογράφους και χαιρέκακα τρολς του φβ είναι εξοργιστική. Ο Κωστής είναι πετυχημένος με sold out παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Χειμώνα καλοκαίρι. Είναι στα καλύτερά του χρόνια δημιουργικός και αφοσιωμένος στην τέχνη του. Καταλαβαίνω ότι μουσικά δε γίνεται να αρέσει σε όλους. Το ίδιο ισχύει και για τη φωνή του , την παρουσία του στη σκηνή . Όμως κάντε κριτική δίσκων ή συναυλιών. Αν δεν τον γουστάρετε μην προσπαθείτε να τον εξοντώσετε ηθικά. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ. Η αμοιβή που βλέπετε έχει φόρους , και αντιστοιχεί και σε μουσικούς και σε αμοιβή της εταιρείας παραγωγής του. Το τελικό ποσό που θα πάρει καθαρά είναι λίγο πάνω απο 1000 ευρώ. Και δεν αυτοπροτάθηκε. Ο ΟΠΑΝΔΑ ( στον οποίο είμαι σύμβουλος εκλεγμένος από το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας) του έκανε πρόταση. Θα παίξει μαζί με την big band του δήμου. Και τον ενορχηστρωτή για τα τραγούδια του θα τον πληρώσει ο ίδιος. Πηγαίνετε στα μπουζούκια με τις Πάολες που εκθειάζετε εδώ μέσα να δείτε μεροκάματα. Ρωτήστε για ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς πόσα παίρνουν στα σκυλάδικα που ξανανακαλύψατε τελευταία και μας τα μοστράρετε ως τέχνη. Υπάρχει κι ένα όριο στον κανιβαλισμό. Χτες βρίζατε την Κούνεβα. Είστε η ντροπή της δημοσιογραφίας.

Και κάτι ακόμα. Κριτική για τις εκδηλώσεις έκανα κι εγώ. Μίλησα για τη διαδικασία , για την ανάγκη διενέργειας ανοιχτού διαγωνισμού κλπ. Εκεί είναι η ουσία κι όχι στο πόσα παίρνει ο Κωστής. Ο οποίος έντιμα έκανε ξεχωριστό συμφωνητικό και δεν κρύφτηκε μέσα σε αμοιβές σκηνοθετών , μακιγιέζ και άντε μην ανοίξω το στόμα μου. Αλλά είναι εύκολο να βρίζεις τον Μαραβέγια . Είναι και της μόδας. Α και κάτι άλλο. Είναι προσωπικό και θα το γράψω και ας είχα συμφωνήσει με τον Κωστή να μην το πω. Ο Κωστής δίνει χρήματα σε κοινωνικούς σκοπούς. Συνεχώς. Και προσφέρει και δωρεάν το όνομά του σε συναυλίες αλληλεγγύης. Και πρόσφατα μαζί με τη Νατάσσα Μποφίλιου πρόσφεραν όλη τους την αμοιβή στο Κοινωνικό Ωδείο και στο Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. 5000 ευρώ μάζεψε για το ωδείο και άλλα 5000 για το Ιατρείο η συναυλία του Δίεση. Αυτά δεν τα μαθαίνετε. Ή δε σας νοιάζουν . Νεκρόφιλοι κανίβαλοι της δημοσιογραφίας τραβάτε να γλείψετε τους σκυλάδες με τα πούρα και αφήστε το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι ήσυχο»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: