16.12.16

Φωτίου: Αποκαλύφθηκε το ανάλγητο πρόσωπο της Δεξιάς...

Αποτέλεσμα εικόνας για Φωτίου
Η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, εξέφρασε την απογοήτευση της για τα...
κόμματα που δεν ψήφισαν την πρόταση για «παροχές Τσίπρα» που έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή. Υπογράμμισε πως πλέον έχει αποκαλυφθεί το ανάλγητο πρόσωπο της Δεξιάς, ενώ ανέφερε ότι το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ είναι η κατάληψη της εξουσίας.
Μιλώντας  στο «Πρακτορείο 104,9 Fm», η Θ. Φωτίου δήλωσε ότι κατά την χθεσινή ονομαστική ψηφοφορία στην Βουλή δεν έδειξαν όλα τα κόμματα ομοψυχία και αυτό από μεριά της ΝΔ ερμηνεύεται ως πόθος για την εξουσία, με «τις ευλογίες» των δανειστών.

Η στάση της ΝΔ, σύμφωνα με την υπουργό, έχει ερμηνεία και είναι «η βιασύνη και ο πόθος του κ Μητσοτάκη για την εξουσία.  Πιστεύει ότι εάν τον εγκρίνουν οι δανειστές ως ικανό για την υλοποίηση των μνημονίων, θα έρθει στην εξουσία. Αυτό παίχτηκε δραματικά από την αξιωματική αντιπολίτευση , όταν ήρθε η ώρα να δείξει ο καθένας με το επώνυμο του στους δανειστές την ομοψυχία , η ΝΔ είπε εμπρός στην εξουσία».

Παράλληλα, υποστήριξε πως δεν τίθεται σε κίνδυνο η διαπραγμάτευση και εκτίμησε ότι στο τέλος θα επικρατήσει η λογική, καθώς «αν κάνεις τόσο σοβαρές ενέργειες , θα επικρατήσει στο τέλος η λογική στην πλευρά των δανειστών». Εξαπέλυσε πυρά και κατά του ΣΕΒ, λέγοντας ότι «βγαίνει  σήμερα ο ΣΕΒ και λέει ακριβώς ότι είπε ο Μητσοτάκης. Αποκαλύφθηκε το ανάλγητο πρόσωπο της δεξιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: