14.12.16

«Σήκωσαν» αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη... λόγω Τσίπρα...

«Σήκωσαν» αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη... λόγω Τσίπρα
"Θερμή" υποδοχή επιφύλαξαν στον πρωθυπουργό, εργαζόμενοι στον «Καρυπίδη».
BINTEO...
Γερανός σήκωσε αυτοκίνητα γύρω από το ΥΜΑΘ, για να είναι «καθαρή» η περιοχή, λόγω της άφιξης του Πρωθυπουργού!
Σύφμωνα με το...
makprees.blog η Τροχαία, σήμερα το πρωί ανάλαβε να «καθαρίσει» από αυτοκίνητα την περιοχή του ΥΜΑΘ. Συγκεκριμένα, γερανός της Τροχαίας απομάκρυνε τα παρκαρισμένα Ι.Χ. από την πίσω πλευρά του Διοικητηρίου, στην οδό Κασσάνδρου. 

Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα με δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης στο γραφείο του στο ΥΜΑΘ

Στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, βρίσκεται αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπου είναι σε εξέλιξη η προγραμματισμένη σύσκεψη με δημάρχους της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε προηγουμένως από τους συνεργάτες του, ενώ συνοδεύεται από τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο κ. Τσίπρας  θα ανακοινώσει την επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης που έχουν χτυπηθεί ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση.

Στη συνάντηση παίρνουν μέρος οι δήμαρχοι Νεάπολης-Συκεών, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά, Δέλτα και Χαλκηδόνας, ενώ θα συναντηθεί και με τον περιφερειακό διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ανανιάδη.

Ο πρωθυπουργός το απόγευμα θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, για τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στο περιθώριο της συνόδου θα έχει συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Φ.Ολάντ, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μ. Σουλτς και τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζ. Κ. Γιούνκερ.

Την Παρασκευή θα μεταβεί στο Βερολίνο όπου θα έχει γεύμα εργασίας με την Α.Μέρκελ.

πηγη seleo.gr

Εργαζόμενοι στον «Καρυπίδη» έξω από το ΥΜΑΘ

Εν τω μεταξύ, παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν απέναντι από το κτίριο του ΥΜΑΘ εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ Καρυπίδης, με αφορμή και τη σημερινή παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη.


Όπως δήλωσε και η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων, Νόπη Μουστακίδου, οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από τον περασμένο Φεβρουάριου και ζητούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους από τη διοίκηση του ομίλου και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια: