31.12.16

Συναγερμός στη γέφυρα του Ρίου...

 Βρέθηκε αυτοκίνητο με σημείωμα αυτοκτονίας...

Φόβους για ενδεχόμενο περιστατικό αυτοκτονίας εκφράζουν πηγές του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών για την...
υπόθεση εγκατάλειψης αυτοκινήτου πάνω στην γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου. 

Το όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο το πρωί του Σαββάτου και μέσα σε αυτό οι εργαζόμενοι στη γέφυρα βρήκαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tempo24.gr ο οδηγός του οχήματος στάθμευσε το αυτοκίνητο μεταξύ του δεύτερου και τρίτου πυλώνα της Γέφυρας και βγήκε από αυτό. 

Το περιστατικό φέρεται να έχει καταγραφεί από τις κάμερες κυκλοφορίας της Γέφυρας γύρω στις 7.30 το πρωί του Σαββάτου. Από τις κάμερες κυκλοφορίας δεν είναι δυνατό να διακριβωθεί αν ο οδηγός του οχήματος πήδηξε στη θάλασσα. Ωστόσο φαίνεται ότι σταθμεύει το όχημα και κατευθύνεται προς τα προστατευτικά κάγκελα.

Το όχημα μέσα στο οποίο βρέθηκε το ιδιόχειρο σημείωμα μέσω του οποίου προαναγγέλεται αυτοκτονία έχει μεταφερθεί στον Λιμενικό Σταθμό του Ρίου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες στην θαλάσσια περιοχή του πορθμείου για τον εντοπισμό του οδηγού του οχήματος.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα thebest.gr, πηγές του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών αναφέρουν ότι πιθανότατα πρόκειται για απονενοημένο διάβημα. Τα στοιχεία του ατόμου δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα, σύμφωνα και με όσα βρέθηκαν στο όχημα (δίπλωμα, άδεια, ασφάλεια οχήματος).

Το περιστατικό της εγκατάλειψης του οχήματος επιβεβαίωσε και η ιστοσελίδα patrastimes.gr.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: