31.12.16

Στην «κατάψυξη» όλη η χώρα...

 Πού θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις σήμερα...

Στην κατάψυξη θα παραμένει όλη η χώρα και σήμερα Σάββατο παραμονή Πρωτοχρονιάς με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που σε ορισμένες περιοχές θα...
είναι υπό το μηδέν καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ωστόσο οι έντονες χιονοπτώσεις των προηγούμενων ημερών στα ανατολικά και νότια αναμένεται να εξασθενίσουν και σταδιακά να σταματήσουν μέχρι το βράδυ.

Αντίθετα σε περιοχές της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας από τις πρώτες πρωινές ώρες ο καιρός επιδεινώνεται με χιονοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους, ενώ και στα ορεινά της Κρήτης θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνές.

Ο χιονιάς έφερε… διακοπή ρεύματος στο Οροπέδιο Λασιθίου

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έχουν μείνει αρκετά χωριά στο Οροπέδιο Λασιθίου, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που πλήττουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα την περιοχή.

Οι κάτοικοι των χωριών προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έφερε μαζί τους ο χιονιάς, μαζί και εκείνο της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Συγκεκριμένα στο σκοτάδι έχουν βυθιστεί οι περιοχές Άγιος Κωνσταντίνος, Άγιος Γεώργιος, Καμινάκι, Μαγουλά, Αβρακόντε, Ψυχρό Πλάτη και Κάτω Μετόχι.

Κλιμάκιο της ΔΕΗ, έσπευσε στην περιοχή και αποκατέστησε το πρόβλημα, δίνοντας ξανά ρεύμα στις περιοχές που είχαν βυθιστεί στο σκοτάδι.

Μάλιστα υπάρχει ιδιαίτερη μέριμνα από τη δημοτική αρχή για άτομα, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: