4.12.16

Με θεσμικό προφίλ η εκπομπή “Επωνύμως”...

screen-shot-2016-12-04-at-11-04-39-am
... του Βασίλη Ταλαμάγκα στην ΕΡΤ...
Ενα διαφορετικό, περισσότερο θεσμικο προφίλ, που ταιριάζει στην κρατική τηλεόραση μιας ευρωπαϊκής χώρας, επιχειρεί να εδραιώσει ο Βασίλης Ταλαμάγκας, με την εκπομπή “Επωνύμως” στην ΕΡΤ.

Ο...
καλός δημοσιογράφος, που έχει επιτελικό ρόλο στις ειδήσεις του Ραδιομεγάρου, έκανε ποδαρικό με την εκπομπή “Επωνύμως” αυτή την Κυριακή, έχοντας καλεσμένο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Το στήσιμο της εκπομπής παραπέμπει σε αντίστοιχες μεγάλων ειδησεογραφικών δικτύων, κυρίως των ΗΠΑ, όπου ο δημοσιογράφος και ο καλεσμενος του κάθονται ο ένας απέναντι από τον άλλο, σε χώρο που να φαίνονται απόλυτα από τον τηλεθεατή, ενώ και η συζήτηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο είχε την στόχευση να γνωρίσει καλύτερα ο τηλεθεατής πτυχές της προσωπικότητας του ΠτΔ, που δεν ήταν μέχρι σήμερα γνωστές.

Η συνέντευξη του Προκόπη Παυλόπουλου στον Βασίλη Ταλαμάγκα έβγαλε και ειδήσεις, για μια σειρά από θέματα της επικαιρότητας, ενώ ενδιαφέρον είχε και η ιστορική αναδρομή την οποία επιχείρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τον εμβληματικό Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή.

πηγη ysterografa.gr

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ, από την συνέντευξη:





Δεν υπάρχουν σχόλια: