27.12.16

Συγκλονίζει ο σύντροφός του George Michael...

Συγκλονίζει ο σύντροφός του George Michael που τον βρήκε νεκρό να κοιμάται που τον βρήκε νεκρό να κοιμάται...

Ο 43χρονος κομμωτής Fadi Fawaz που ήταν ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ ήταν ο πρώτος που τον είδε νεκρό, στο σπίτι του, όπως...
αποκάλυψε ο ίδιος με μια ανάρτησή του στο twitter.

«Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Το να βρίσκεις τον σύντροφό σου να έχει πεθάνει ειρηνικά στο κρεβάτι το πρωί... Δεν θα πάψεις ποτέ να μου λείπεις» έγραψε σοκαρισμένος ο Fadi Fawaz.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντς ο κομμωτής από το Λονδίνο είχε σχέση με τον τραγουδιστή από το 2012, όταν ο τραγουδιστής χώρισε από τον Κένι Γκος, Τεξανός επιχειρηματίας έργων τέχνης.

Σύμφωνα όμως με την Sun και την Daily Μail, ο τραγουδιστής είχε επανασύνδεση με τον Κένι Γκος δύο μόλις εβδομάδες πριν πεθάνει.

Σύμφωνα με την Sun, φίλος του George Michael σημείωσε:

Ο Τζορτζ και ο Κένι, περνούν και πάλι χρόνο μαζί και είναι μια πολύ ενθουσιώδης στιγμή για όλους εμάς που είχαμε στεναχωρηθεί τόσο τα τελευταία χρόνια. Υπήρχαν κάποιες πραγματικά σκοτεινές περίοδοι για τον Τζορτζ, ειδικά κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους. Όταν ήταν μαζί του, πάντα υπήρχε κάτι που τον κρατούσε καλά. Δεν ήταν ποτέ εύκολο, αλλά ο Κένι είναι η αγάπη της ζωής του και είναι πολύ καλό για εκείνον. Οπότε είναι πολύ καλά νέα ...



newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: