27.1.17

Bad Timing...


Το μεξικανικό Vanity Fair κυκλοφορεί με εξώφυλλο την Μελάνια Τραμπ...

Το σωστό timing είναι πολύ σημαντικό – ρίξτε όμως μια ματιά στο εξώφυλλο του τεύχους Φεβρουαρίου του...
μεξικανικού Vanity Fair, που κυκλοφόρησε χθες Πέμπτη.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού σε φωτογράφηση του Ντάγκλας Φρίντμαν, με τη λεζάντα να γράφει πως υπόσχεται να αποκαλύψει τη ζωή της με τον Πρόεδρο σύζυγό της και το πώς θα μπορούσε να είναι η επόμενη Τζάκι Κένεντι.

Η Μελάνια δεν είχε φωτογραφηθεί ή δώσει αποκλειστική συνέντευξη μόνο για το Vanity Fair του Μεξικού, αλλά τόσο η φωτογραφία όσο και η συνέντευξή της εμφανίστηκαν αρχικά στο περιοδικό GQ την περασμένη άνοιξη, καθώς και τα δύο ανήκουν στον όμιλο Conde Nast.

Αυτό όμως που δεν «κάθεται» καλά είναι η χρονική στιγμή που κυκλοφορεί το περιοδικό με εξώφυλλο την Μελάνια, καθώς ο Τραμπ έχει δημιουργήσει πολλούς εχθρούς στη χώρα λόγω του τείχους που θέλει να χτίσει στα σύνορα με το Μεξικό.

Το δημοσίευμα έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την υπογραφή των διαταγμάτων του Τραμπ πως θα αυξήσει τον αριθμό των αξιωματικών στα σύνορα και να θέσει τα θεμέλια για την οικοδόμηση ενός τείχους στα σύνορα με το Μεξικό. Έρχεται μάλιστα την ίδια ημέρα που ο Πρόεδρος του Μεξικού, Ενρίκε Πένα Νιέτο ανακοίνωσε στο Twitter πως ακυρώνει την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Τραμπ...

 ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: