29.1.17

«Έφυγε» ο Τζεφ Νίκολς...

Τζεφ Νίκολς
Μόλις σε ηλικία 68 ετών πέθανε χθες από καρκίνο του πνεύμονα ο Τζεφ Νίκολς, κιμπορντίστας των Black Sabbath από τους οποίους αποχώρησε το 2004.

Ο...
κιθαρίστας του συγκροτήματος Τόνι Αϊόμι δήλωσε «πολύ λυπημένος από την είδηση του θανάτου ενός από τους πιο αγαπημένους και κοντινούς» του φίλους.

Στον αποχαιρετισμό του μέσω facebook έγραψε επίσης ότι οι δύο μουσικοί είχαν πάντα πολύ σχέση και ότι ο Νίκολς τον στήριξε σε όλη τη διαδρομή του για σχεδόν 40 χρόνια.

Ο Όζι Όζμπορν, τραγουδιστής των Black Sabbath, εξέφρασε με μήνυμά του στο Twitter τη λύπη του για τον θάνατο του «μεγάλου φίλου» του.

Η πρώτη συνεργασία του Νίκολς με το βρετανικό συγκρότημα χρονολογείται στο 1980 στο άλμπουμ «Heaven and Hell», ενώ το 1985 έγινε «επίσημο» μέλος του. 

Πριν παίξει με τους Black Sabbath ήταν μέλος για πέντε χρόνια μέλος της χέβι μέταλ μπάντας Quartz, στο facebook της οποίας, μεταξύ άλλων, διαβάζουμε το εξής:

«Σε αυτή την πολύ σκοτεινή στιγμή, η μουσική και οι στίχοι του Τζεφ λένε μιλούν σε εμάς και για μας και μέσω αυτών η μνήμη του θα ζει για πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: