22.1.17

«Συνδικαλιστές απολύουν εργαζόμενους» στον ΟΤΕ...


Εργαζόμενοι του ΟΤΕ καταγγέλουν παράνομες απολύσεις 8 συναδέρφων τους από συνδικαλιστές του ομίλου, λίγες μέρες πριν την Πρωτοχρονιά.
Σύμφωνα με την...
Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων του ΟΤΕ, όλοι οι εργαζόμενοι του Πολιτιστικού Κέντρου του ΟΤΕ στην Αττική ενημερώθηκαν στις 29 Δεκεμβρίου ότι απολύονται, ενώ μάλιστα  «τους είπαν, μέχρι αύριο 30 Δεκέμβρη 11 π.μ. να υπογράψετε ότι αποδέχεστε την απόλυσή σας γιατί διαφορετικά θα καταθέσουμε την αποζημίωση στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δάνειων και θα χάσετε τα λεφτά».

Όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι «κανένα διοικητικό συμβούλιο δεν έγινε, καμία αυξημένη πλειοψηφία 3/4 που απαιτεί το καταστατικό δεν υπάρχει και καμία έγκριση από την Συνέλευση των Αντιπροσώπων δεν δόθηκε, ούτε μπορεί να δοθεί, ούτε να τις απαλλάξει εκ' των υστέρων για όσα παράνομα επιχειρούν». Προσθέτουν ότι οι απολύσεις αποφασίστηκαν μέσω email που κυκλοφόρησε μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Κέντρου.

« Οι επιχειρούμενες απολύσεις είναι όχι μόνο παράνομες και καταχρηστικές, αλλά αυτή η ενέργεια μας προσβάλει όλους και όλες, όλα τα μέλη του πολιτιστικού κέντρου εργαζόμενους και συνταξιούχους», υπογραμμίζει η ΑΣΕ - ΟΤΕ

thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: