5.1.17

Νέες επαφές Μπόμπολα - Μάρη για τον ΔΟΛ...

ΔΟΛΣυνεχίζονται και εντείνονται, όπως όλα δείχνουν, οι διεργασίες μεταξύ επιχειρηματιών του κλάδου των ΜΜΕ, στις οποίες εξετάζονται σενάρια για...
πιθανή εμπλοκή τους στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη έπειτα και από τις τελευταίες εξελίξεις με τις τρεις τράπεζες Εθνική, ALPHA και Πειραιώς να καταγγέλλουν και να κάνουν απαιτητά τα κοινοπρακτικά δάνεια του συγκροτήματος.

Κίνηση που συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα δάνεια που έχει ο ΔΟΛ με κάθε μία ξεχωριστά, ενώ παράλληλα μπλοκάρονται οι λογαριασμοί του συγκροτήματος με τις τράπεζες να  θέτουν εκτός διοίκησης τον Σταύρο Ψυχάρη.

Χθες φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκε άλλη μια συνάντηση μεταξύ του ισχυρού άνδρα του «Πήγασου» Φώτη Μπόμπολα και του ιδιοκτήτη της «24 Media» Δημήτρη Μάρη.

Η συνάντηση επιβεβαιώνεται, όχι όμως και η παρουσία άλλου προσώπου πρώην τραπεζικού στελέχους, όπως αρχικά υπήρξαν σχετικές πληροφορίες.

Όπως επισημαίνεται μάλιστα ήταν μια επιχειρηματική συνάντηση που ήταν «προγραμματισμένη από καιρό και στην οποία δεν μετείχε κανείς τρίτος».

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πάντως, εξετάστηκαν πιθανά χρηματοδοτικά σενάρια για την επόμενη φάση του ΔΟΛ χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει κάτι συγκεκριμένο.

Φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει εκ νέου η εξέταση του ενδεχομένου συγχώνευσης «Πήγασου - ΔΟΛ», κάτι που συζητήθηκε και στο παρελθόν αλλά δεν προχώρησε ποτέ.

Οι διερευνητικές επαφές φαίνεται ότι θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: