8.2.17

Διακομματική επιτροπή για τα ΜΜΕ...

Φώφη ΓεννηματάΗ επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά επανήλθε στο θέμα ανάληψης νομοθετικών πρωτοβουλιών για τα...
ΜΜΕ και με επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ζητά να συσταθεί διακομματική επιτροπή.

Η Φ. Γεννηματά αφού υπενθυμίζει τη δήλωση που έκανε πριν μια εβδομάδα στην οποία τόνιζε ότι «πρέπει να αναληφθεί σε κοινοβουλευτικό επίπεδο πρωτοβουλία για το μεγάλο θέμα που σχετίζεται με την κρίση επιβίωσης που αντιμετωπίζει μεγάλο μέρος των μέσων μαζικής επικοινωνίας και τη συνακόλουθη βασανιστική εργασιακή αβεβαιότητα χιλιάδων εργαζομένων σε αυτά».

Διαπιστώνει πως λόγω της κυβερνητικής αδράνειας, δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη στο μείζον αυτό θέμα» και θεωρεί επιβεβλημένη την ανάληψη άμεσα, πρωτοβουλία του προέδρου της Βουλής για τη σύσταση Ειδικής Διακομματικής Επιτροπής.

«Η Διακομματική Επιτροπή θα προχωρήσει στην επεξεργασία και σύνταξη πρότασης νόμου, που θα θέτει το πλαίσιο για την αντιμετώπιση από την πολιτεία του σημαντικού αυτού ζητήματος μέχρι την εξεύρεση οριστικής και βιώσιμης λύσης» σημειώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, θεωρεί προφανές ότι «οι σχετικές διατάξεις θα πρέπει, να έχουν αναλογική εφαρμογή και για τις άλλες χειμαζόμενες από την οικονομική κρίση παραγωγικές μονάδες»...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: