28.2.17

Βρέθηκε ο ένοχος της επικής γκάφας στα Όσκαρ...

Βρέθηκε ο ένοχος της επικής γκάφας στα Όσκαρ - MediaΈνας συνεργάτης της εταιρείας PWC, ο οποίος ήταν αρμόδιος για τους φακέλους με τους νικητές της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ φαίνεται πως ήταν ο...
υπεύθυνος για την… επική γκάφα της απονομής του βραβείου Καλύτερης Ταινίας στο τέλος της βραδιάς.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, όπως αποκάλυψε η PWC η  ευθύνη για το γεγονός ότι το Όσκαρ καλύτερης ταινίας δόθηκε αρχικά στο «La La Land» και -μετά από μερικά λεπτά πανικού- στον πραγματικό νικητή, το «Moonlight», βαρύνει αποκλειστικά την ίδια.

Τώρα με δεύτερη ανακοίνωσή της αναφέρει ότι το άτομο που φέρει τη ευθύνη για το λάθος είναι συνεργάτης της, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με τη μεταφορά των φακέλων με τους νικητές στην τελετή και με την παράδοση του κατάλληλου φακέλου στους παρουσιαστές.

Στην επιστολή, η εταιρεία εξηγεί ότι ο εν λόγω συνεργάτης της, έδωσε κατά λάθος στον Γουόρεν Μπίτι και τη Φέι Νταναγουέι τον φάκελο για το βραβείο του Πρώτου Γυναικείου Ρόλου, αντί για αυτόν του βραβείου Καλύτερης Ταινίας και στη συνέχεια, δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο για τη διόρθωση του λάθους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνεργάτης της PWC ήταν απορροφημένος από την τελετή και ότι χρησιμοποιούσε τα social media, αντί να προσέχει ποιον φάκελο δίνει, εξ ου και το λάθος.

Η PWC ζήτησε εκ νέου συγνώμη από την Ακαδημία Κινηματογράφου για την τεράστια γκάφα, ενώ και η Ακαδημία ζήτησε συγνώμη από το κοινό για το μπέρδεμα, το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί σε τελετή απονομής βραβείων Όσκαρ...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: