15.2.17

Σύσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου με αντιπροσωπεία των αγροτών...

Κυβερνητικό κλιμάκιο, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γάννη Δραγασάκη, θα έχει σήμερα σύσκεψη εργασίας με...
αντιπροσωπεία των αγροτών. Η συνάντηση θα γίνει στις 4 το απόγευμα, στα γραφεία της αντιπροεδρίας στην Οδό Ζαλοκώστα, και εκτός από τον κ. Δραγασάκη, στη σύσκεψη θα συμμετέχουν, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου, ο αν. υπουργός Ενέργειας Σ. Φάμελλος ο υφ. Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος και η υφυπουργός. Οικονομικών Αικ. Παπανάτσιου. Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο του διαλόγου της κυβέρνησης με τους αγρότες.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουν για το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεών τους οι αγρότες που πρόσκεινται στην Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, οι οποίοι διοργάνωσαν χτες πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, διεκδικώντας κυρίως αλλαγές στο φορολογικό και στο ασφαλιστικό. Αγρότες από διάφορα μπλόκα ανά την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν αρχικά στην Πλατεία Βάθη και ακολούθως πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή, όπου και επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μπούτας, από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «πραγματοποιούμε το σημερινό πανελλαδικό συλλαλητήριο και καλούμε όλο το λαό της Αθήνας που υποφέρει από αυτήν την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ να μας δείξει αλληλεγγύη. Ο αγώνας συνεχίζεται ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ».

Το παρών στο συλλαλητήριο των αγροτών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, η πρώην Γ.Γ. του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, αντιπροσωπεία της ΛΑΕ με επικεφαλής τον Γραμματέα του Πολιτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Λαφαζάνη, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων...

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: