22.2.17

Ζήτω η ελεύθερη ενημέρωση...

ΕφημερίδεςΑντε να συμφωνήσουμε τελικά κι εμείς οι πολίτες με όλα τα δελτία και τα παραρτήματά τους (ραδιόφωνα και εφημερίδες) ότι...
τίποτα δεν έγινε με τη συμφωνία πέρα από τη δέσμευση για μέτρα στο αφορολόγητο και στις συντάξεις. 

Αν όμως το κάνουμε αυτό τότε πώς θα εξηγήσουμε τη μαγκωμένη στάση Μητσοτάκη, τη στεναχώρια του Γεωργιάδη και του μεγαλοδημοσιογράφου, τις δηλώσεις Ρεγκλινγκ ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στις αγορές το 2018, τις δηλώσεις Μοσκοβισί ότι θα υπάρχουν προνομοθετημενα μέτρα αλλά με μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα;

Ας συμφωνήσουμε λοιπόν ότι ούτε άσπρος καπνός βγήκε, ούτε καν καπνός μια και όλα σύμφωνα με τα ανεξάρτητα ΜΜΕ είναι μαύρα και διαλυμένα από τη χειρότερη κυβέρνηση που είχε ποτέ ο τόπος. Ας συμφωνήσουμε ότι τα ΜΜΕ έβαλαν μυαλό και δεν σπεύδουν να πανηγυρίσουν όπως έκαναν παλιά με κάθε νεύμα του κεφαλιού του Σόιμπλε στηρίζοντας με τον τρόπο τους την κατάλληλη στιγμή κάθε... προνομοθετημένο μέτρο που έμπαινε στο τραπέζι. 

Ας συμφωνήσουμε λοιπόν ότι εκείνα τα παλιά δημοσιεύματα ήταν άθλια προπαγάνδα των φερέφωνων της τότε κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου και τώρα όλοι είδαν επιτέλους το φως της αντικειμενικότητας και στο εξής δεν θα δέχονται μύγα στο σπαθί τους ακόμα όταν και αν ο αγαπημένος των κόκκινων, πράσινων και κίτρινων μιντιαρχών Κυριάκος Μητσοτάκης αναλάβει την εξουσία.

Οπως τώρα έτσι και στο μέλλον λοιπόν είθε να συνεχίσουν οι ανεξάρτητες φωνές να στηλιτεύουν καθημερινά τις γάζες που λείπουν στα νοσοκομεία, τα κλειστά σχολεία,τα προβλήματα των ηλικιωμένων στις ουρές, την ανεργία και τις απολύσεις και την παραβίαση κάθε εργασιακού δικαιώματος. Και μόνο αυτό αν κατάφερε τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή την επιστροφή της ανεξαρτησίας στην ενημέρωση είναι κι αυτό κάτι!

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι δεν θα ξαναδούμε στο μέλλον άλλα "πονηρά" πρωτοσέλιδα προαναγγελίας μέτρων όπως τα παρακάτω:













efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: