11.2.17

Ο τραγουδιστής που «έκλεισε» με την Ferrari την Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη...

Ο τραγουδιστής που «έκλεισε» με την ferrari την Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη - Τι λέει για το περιστατικό (ΦΩΤΟ)
ΦΩΤΟ...
Σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσε την προηγούμενη Κυριακή η «βόλτα» της ferrari στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας. Πολλοί ήταν...
αυτοί που ανέβαζαν φωτογραφίες με το πολυτελές όχημα και επέκριναν τον οδηγό που οδηγούσε πάνω στον ποδηλατόδρομο. Οι «υπαίτιοι»  του περιστατικού μιλούν στο Seleo και δίνουν εξηγήσεις.



Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου μια πολυτελής κόκκινη ferrari έκανε την εμφάνιση της στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις. Ο οδηγός της ferrari, μάλιστα οδηγούσε πάνω στον ποδηλατόδρομο αναγκάζοντας τους ποδηλάτες να κάνουν στην άκρη, όπως βλέπετε στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε την ομάδα «Ένωση για τα δικαιώματα των πεζών» στο facebook.

 16508839 405012716510848 6840991320045818554 n

Ωστόσο, το Seleo, βρήκε τον «οδηγό» της ferrari που «σύλλεξε» αρκετά αρνητικά σχόλια και μας εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. Η ferrari βρισκόταν στο πλακόστρωτο της παραλίας, για τα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ του τραγουδιστή - ράπερ George Julius. Το νέο του τραγούδι μιλάει για έναν έρωτα που τον χωρίζει η απόσταση Θεσσαλονίκη - Κέρκυρα και ήθελαν να κάνουν κάποια γυρίσματα και στη Νέα Παραλία, όμως δεν τα υπολόγισαν σωστά...

«Ας πάρουμε τα γεγονότα από την αρχή. Με τους συνεργάτες μου, τον γνωστό Κερκυραίο επιχειρηματία Γιάννη Μεσημέρη, ιδιοκτήτη του CLUB 54 Dreamy Nights, ο οποίος και αναλαμβάνει την παραγωγή της νέας δισκογραφικής μου δουλειάς,την στιχουργό Ντιάνα Τζοβόλου και τον συνθέτη Νίκο Βλάχο, ετοιμάσαμε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Άντε γεια σε λέω». Το τραγούδι λοιπόν έχει να κάνει με τη σχέση μιας Κερκυραίας με έναν Θεσσαλονικιό και για αυτό και αποφασίστηκε στα γυρίσματα να υπάρξουν πλάνα τόσο από το νησί της Κέρκυρας όσο και από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Τα γυρίσματα στο νησί πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία πριν από λίγες μέρες κάτω από τις εντολές του Νίκου Βλάχου. Στη συνέχεια επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσουμε τα γυρίσματα με τα πλάνα της Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την ομάδα της Feel Life Moments. Ανάμεσα στα γυρίσματα αυτά, ήταν και το εν λόγω γύρισμα που θα πραγματοποιούσαμε στις ομπρέλες της παραλίας που είναι και χαρακτηριστικό σημείο της πόλης μας. Μέσα στο φόρτο των εργασιών και στην πίεση να προλάβουμε τα γυρίσματα μας καθώς μας τα είχε καθυστερήσει η τελευταία κακοκαιρία, βάλαμε γυρίσματα και την Κυριακή χωρίς να συνειδητοποιήσουμε καλά καλά τι μέρα είναι» λέει στο Seleo ο τραγουδιστής - ράπερ George Julius.



Όπως δηλώνει ο τραγουδιστής, δεν ενημέρωσαν τις αρχές, ούτε πήραν κάποια άδεια για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ. Αποτέλεσμα ήταν, εκτός από τις αντιδράσεις, , ομάδα ΔΙΑΣ, να φτάσει στο σημείο και να οδηγήσει την ferrari εκτός του πλακόστρωτου της Νέας Παραλίας. «Καταρχήν θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο που ενοχλήσαμε εκείνη την ημέρα με την συγκεκριμένη κίνηση μας. Το σφάλμα μας ήταν ότι για να αποφύγουμε την γραφειοκρατική διαδικασία και λόγω της μικρής διάρκειας που θα είχαν τα γυρίσματα, δεν είχαμε ενημερώσει τις αρχές. Φυσικά ακόμα και με τις αρχές δεν θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε αυτή τη κοσμοσυρροή που υπήρχε από κόσμο που ήθελε να φωτογραφίσει τόσο το όχημα όσο και τον καλλιτέχνη. Με το που φτάσαμε στο σημείο και αντιληφθήκαμε την κατάσταση αποφασίσαμε ότι δεν θα μπορέσουν να γίνουν γυρίσματα. Ενώ, παράλληλα δεχθήκαμε και την επίθεση από κάποιους οι οποίοι νόμιζαν ότι ανεβάσαμε το όχημα στην παραλία για να κάνουμε την τρέλα μας. Μέχρι να ηρεμήσει γενικότερα όλη αυτή η διαδικασία με άτομα να φωτογραφίζουν και να φωτογραφίζονται με το όχημα, με την προσπάθεια να εξηγήσουμε σε κάποιους τι συμβαίνει και να οργανωθούμε για να απομακρύνουμε το όχημα, κατέφθασαν και κάποιοι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι και βοήθησαν να απομακρυνθεί το όχημα με κάθε ασφάλεια για τον κόσμο. Να σας πούμε πως όλη αυτή η διαδικασία από τη στιγμή που μπήκε το όχημα και μέχρι που απομακρύνθηκε με τη βοήθεια των παιδιών της ΔΙΑΣ διήρκεσε περίπου της μισής ώρας. Για αυτό και θεωρήσαμε ακραίες τις αντιδράσεις στα σχόλια των blogs και των sites και αποφασίσαμε να απαντήσουμε στον κόσμο για το περιστατικό. Και τελικώς να αφαιρέσουμε και τα συγκεκριμένα γυρίσματα από το βιντεοκλίπ» δηλώνει στο Seleo ο συνεργάτης του τραγουδιστή και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Βαγγέλης Δημαρέλλη.

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: