13.3.17

Η Ελλάδα ενώνει την Ευρώπη...

Τούρκοι πολιτικοί και αξιωματούχοι θέλουν να κάνουν εκστρατεία στην Ευρώπη υπέρ του ΝΑΙ στο...
δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου για τη συνταγματική μεταρρύθμιση στην Τουρκία, και οι ευρωπαϊκές χώρες αντιδρούν με διαφορετικό τρόπο.

Η Ολλανδία απαγορεύει τις ομιλίες και τις συγκεντρώσεις στο έδαφός της, με αποτέλεσμα ο Ερντογάν να χαρακτηρίσει τους Ολλανδούς «ναζί και φασίστες», την Ολλανδία «μπανανία» -αν και είναι τουλιπία και χασισοφυτεία-, και να απειλεί με εκδίκηση.

Η Γερμανία ακυρώνει τις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις για ομιλίες Τούρκων πολιτικών -προκαλώντας την αντίδραση του Ερντογάν ο οποίος κάνει λόγο για «ναζιστικές πρακτικές»- αλλά επιτρέπει στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Τσαβούσογλου να εκφωνήσει ομιλία από το μπαλκόνι του γενικού προξενείου της Τουρκίας.

Η Γαλλία επέτρεψε την δημόσια συγκέντρωση στην πόλη Μετς, όπου μίλησε ο Τσαβούσογλου.

Η Αυστρία προειδοποιεί την Τουρκία πως δεν επιτρέπει στο κυβερνών κόμμα της Τουρκίας να κάνει προπαγανδιστική εκστρατεία στο έδαφός της, οπότε μάλλον ο Ερντογάν θα θυμίσει στην ανθρωπότητα πως ο Χίτλερ ήταν Αυστριακός, αφού οι Αυστριακοί έχουν καταφέρει να πείσουν τους πάντες πως ο Χίτλερ ήταν Γερμανός και ο Μπετόβεν Αυστριακός.

Βλέπουμε πως ούτε σε αυτό το θέμα δεν κατάφεραν να έχουν κοινή στάση οι ευρωπαϊκές χώρες.

Ήξεραν πως ο Ερντογάν ήθελε συγκεντρώσεις υπέρ του στην Ευρώπη, οπότε θα μπορούσαν οι ευρωπαϊκές χώρες να έχουν πάρει μια απόφαση για κοινή στάση.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες διαφωνούν και στο αν επιτρέπεται Τούρκοι πολιτικοί και αξιωματούχοι να κάνουν ομιλίες σε ευρωπαϊκό έδαφος.


Μόνο η Ελλάδα ενώνει τους Ευρωπαίους ηγέτες.

Μόνο μετά την χρεοκοπία της Ελλάδας ενώθηκαν όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες για να ξεσκίσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες με τα Μνημόνια.

Τέτοια ομοφωνία ανάμεσα στους Ευρωπαίους ηγέτες για την διάλυση της Ελλάδας είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Τελικά, μόνο η Ελλάδα ενώνει την Ευρώπη.

Αν δεν υπήρχε η Ελλάδα, θα είχε διαλυθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση...


pitsirikos.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια: