30.3.17

Τραγωδία στο Ηνωμένο Βασίλειο...

Τραγωδία στο Ηνωμένο Βασίλειο: Βρέθηκαν οι σοροί των 5 επιβατών του ελικοπτέρουΒρέθηκαν οι σοροί των 5 επιβατών του ελικοπτέρου...

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του ελικοπτέρου που...
εκτελούσε τη διαδρομή από το Μίλτον Κέινς στο Δουβλίνο, καθώς την Πέμπτη εντοπίστηκαν οι σοροί των πέντε επιβατών του και τα συντρίμμια του.

Το σήμα του ιδιωτικού ελικοπτέρου χάθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Κέρναρφον Μπέι. Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, με τη συμμετοχή δύο εναέριων μέσων της βρετανικής ακτοφυλακής και αρκετών σκαφών δια θαλάσσης.

Η αστυνομία δεν δημοσιοποίησε τα στοιχεία των θυμάτων, ενημαρώθηκαν ωστόσο οι οικογένειές τους, στα μέλη των οποίων προσφέρθηκε και ψυχολογική υποστήριξη. Το μόνο στοιχείο που έδωσε στη δημοσιότητα η ακτοφυλακή, ήταν ότι το ελικόπτερο κατέπεσε σε μία εξαιρετικά δύσβατη περιοχή.

Τα συντρίμμια του ελικοπτέρου εντοπίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης μέσω του ειδικού ραντάρ, το οποίο ενεργοποιήθηκε για τον συγκεκριμένο σκοπό. Αρχικώς οι έρευνες εντοπίστηκαν στην περιοχή Κέρναρφον Μπέι, στην οποία είχε χαθεί το σήμα. Τελικά, ωστόσο, το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στην περιοχή της Σνοουντόνια, εντός της επικράτειας της Ουαλίας...


 
protothema.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: