12.3.17

Τσιρώνης: Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στην Οικονομία...

Τσιρώνης: Θα δω τα μέτρα που θα έρθουν στη βουλή και θα αποφασίσω - ΒΙΝΤΕΟ
...και είμαστε συνέχεια στην κόψη του ξυραφιού.
Θα δω τα μέτρα που θα έρθουν στη βουλή και θα αποφασίσω.
BINTEO...
Την παραδοχή ότι τα πράγματα στην Οικονομία «δεν είναι ωραία και άγια» έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης. «Είναι ...
πολύ δύσκολα και είμαστε συνέχεια στην κόψη του ξυραφιού...», πρόσθεσε, μιλώντας στον Γ. Αυτιά.

Κι ενώ ομολόγησε ότι η κατάσταση δεν βελτιώνεται, ο Γιάννης Τσιρώνης επικαλέστηκε την φράση του επιχειρηματία Σόρος περί «ανακλαστικότητας» θέλοντας να επιχειρηματολογήσει ότι η οικονομία δεν μπορεί να ανακάμψει επειδή στα κανάλια γίνεται λόγος για την επικείμενη καταστροφή.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης όχι μόνο υποστήριξε ότι τα νέα μέτρα που συζητώνται μεταξύ του οικονομικού επιτελείου και των δανειστών θα έχουν μηδενικό δημοσιονομικό ισοζύγιο αλλά επισήμανε πως... για την οικονομία θα είναι πολύ καλύτερα με τα νέα μέτρα και δεν παρέλειψε να ισχυριστεί ότι για τα χαμηλά εισοδήματα θα είναι πολύ καλύτερα!

Ο κ. Τσιρώνης επιβεβαίωσε εμμέσως ότι έρχεται μείωση του αφορολόγητου που θα πλήξει τους οικονομικά ασθενέστερους αλλά πρόσθεσε ότι η συνολική επιβάρυνση θα είναι... μηδενική αφού -όπως είπε-θα μειωθούν οι έμμεσοι φόροι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: