11.4.17

Την κορδέλα στην Πατρών - Κορίνθου κόβει ο Αλέξης Τσίπρας...

Την κορδέλα στην Πατρών - Κορίνθου κόβει ο Αλέξης ΤσίπραςΣε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης θα «κόψουν την κορδέλα» στον...
αυτοκινητόδρομο της Πατρών Κορίνθου. Η τελετή θα γίνει στη δυτική είσοδο του νότιου κλάδου με κατεύθυνση προς Αθήνα, στις σήραγγες Παναγοπούλας.

Ήδη στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί βουλευτές, δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων. Παρών ήδη ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ο υφυπουργός Παιδείας Δημ. Μπαξεβανάκης, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μανιατης κ.α.Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος.


Μετά τα εγκαίνια ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών , όπου και θα ακολουθήσει δεξίωση της εταιρείας. Το Μουσείο όπως ανακοινώθηκε θα είναι κλειστό από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 2 το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στο Δημαρχείο της Πάτρας όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη. Εκει θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση με τους δημάρχους του νομού Αχαΐας, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα και του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου...

protothema.gr, thebest.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: