7.4.17

Στον εισαγγελέα η δικογραφία για τον χρυσαυγίτη...

Η ασφάλεια εντόπισε τον 50χρονο που πρόσβαλλε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα

...που φώναξε «Πού είναι ο Παύλος σου;».
Εντοπίστηκε από την αστυνομία...
Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών υποβλήθηκε η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρους του 50χρονου, που...
σε συνεδρίασης της δίκης της Χρυσής Αυγής στις 14 Φεβρουαρίου είχε φωνάξει στη Μάγδα Φύσσα «Πού είναι τώρα ο Παύλος σου;»

Ο άνδρας, που είχε ταυτοποιηθεί από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, κατηγορείται για δύο πλημμελήματα, αυτά της εξύβρισης και  της προσβολής μνήμης του νεκρού Παύλου Φύσσα.

Η μητέρα του, δολοφονημένου από το χέρι του χρυσαυγίτη Ρουπακιά, μουσικού είχε υποβάλει μήνυση για φραστική επίθεση καταγγέλοντας πως εν μέσω των έντονων γεγονότων που είχαν σημειωθεί εκείνο το πρωί στο Εφετείο, κάποιος από το κοινό της Χρυσής Αυγής απευθύνθηκε σε αυτήν λέγοντάς της ειρωνικά, «που είναι τώρα ο Παύλος σου;»

Ωστόσο, σε επόμενη συνεδρίαση τον Μάρτιο η Μάγδα Φύσσα και ο αδελφός της υπέδειξαν στην αστυνομία την παρουσία του 50χρονου, αλλά δεν προσήχθη αν και εκκρεμούσε η μήνυση εναντίον του. Αντί άλλης απάντησης, οι διαμαρτυρόμενοι είχαν δεχτεί παρατήρηση από τον αστυνομικό διευθυντή: «Περάστε έξω γιατί μας δημιουργείτε πρόβλημα». 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, αστυνομικές πηγές ανέφεραν τότε ότι σε εκείνη τη δικάσιμο (14/2) είχε γίνει η ταυτοποίηση, αλλά δεν είχε ολοκληρωθεί η δικογραφία.

efsyn.gr

Εντόπισαν τον 50χρονο χρυσαυγίτη

Στα ίχνη του χρυσαυγίτη, έφθασε η αστυνομία.
Συγκεκριμένα, μετά την υποβολή της σχετικής δικογραφίας στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 50χρονου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: