5.4.17

Γιος γιατρού το θύμα της επίθεσης...

Γιος γιατρού το θύμα της επίθεσης στο Παλαιό Φάληρο - Αλλοδαπός ο δράστηςστο Παλαιό Φάληρο... Αλλοδαπός ο δράστης...

Ένας αλλοδαπός που φορούσε Full-face κουκούλα και επέβαινε σε μοτοσυκλέτα, είναι όπως όλα δείχνουν ο...
δράστης της επίθεσης σε βάρος ενός 26χρονου στο Παλαιό Φάληρο το βράδυ της Τρίτης. Το θύμα έχει δεχτεί πυροβολισμούς από απόσταση αναπνοής, σε κοιλιά και θώρακα, ενώ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς το όνομα του ατόμου που τον πυροβόλησε.

Λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα, ο 26χρονος μπήκε στο χειρουργείο και η κατάσταση του, σύμφωνα με τις πληροφορίες κρίνεται σταθερή. Οι άνδρες της ασφάλειας εκτιμούν πως η δολοφονική επίθεση σε βάρος του άνδρα, ήταν αποτέλεσμα προσωπικών διαφορών με το δράστη.

Τι κοιτάς ρε;

Στις 22:40 το βράδυ της Τρίτης, ο 26χρονος μαζί με έναν  φίλο του κινούνταν πεζοί στην συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών στο Παλιό Φάληρο, επιστρέφοντας από έξοδο.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ο αλλοδαπός, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του θύματος και ο παρκάρισε την μοτοσυκλέτα. Προχώρησε προς το μέρος του και ο 26χρονος φέρεται να τον ρώτησε, τι κοιτάς ρε; Τότε ήταν ο άγνωστος έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε από απόσταση εξεπαφής κατά του 26χρονου τραυματίζοντάς τον σε κοιλιά και θώρακα.


Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος για να ξεκαθαρίσουν τις συνθήκες της επίθεσης, ενώ αναζητούν τα ίχνη του δράστη...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: