22.4.17

Κυριακού και Κοντομηνάς «έφαγαν» στην αρένα του Survivor Καλημέρη, Σούσουλα...


Δυο διευθυντές Προγράμματος «έφαγε» το Survivor, το πρώτο δίμηνο της μετάδοσής του από τον Σκάι.

Ο πρώτος ήταν ο...
Τζόνυ Καλημέρης του Αντέννα, ο οποίος είδε τον Μίνω και τον Θοδωρή Κυριακού να του χρεώνουν ολοκληρωτικά την αποτυχία να σχεδιάσει κάτι ανταγωνιστικό απέναντι στον «τυφώνα» του Άγιου Δομήνικου.

Η επιμονή του στην παραγωγή σήριαλ, τη στιγμή που είχε προταθεί πρώτα στον Αντέννα να αγοράσει τα δικαιώματα του Survivor, απεδείχθη «λαιμητόμος» για τον ίδιο, μιας που η μυθοπλασία δεν μπόρεσε να κοντράρει το ριάλιτι επιβίωσης., το οποίο προβάλλεται τέσσερις ώρες κάθε βράδι -πέντε μέρες την εβδομάδα. Ούτε και το πανάκριβο σόου Rising Star κατάφερε, άλλωστε, να σταθεί τα βράδια της Κυριακής απέναντί του.

Βεβαίως, συνομιλητές του πρώην (πλέον) διευθυντή του Αντέννα υπενθυμίζουν το τεράστιο κόστος του (12 εκατ ευρώ), όπως και το γεγονός ότι κανείς στην τηλεοπτική αγορά δεν φαίνεται να πίστευε ότι μπορεί να πάθουν τέτοια φρενίτιδα οι τηλεθεατές.

Η πλευρά της ιδιοκτησίας του Αντέννα απαντά «όχι και κανείς δεν το πίστευε», σημειώνοντας με νόημα ότι «το προέβλεψαν οι επιτελείς του Σκάι και έπεισαν τον Γιάννη Αλαφούζο να το αγοράσει. Έτσι, τώρα παίρνει όλο το χαρτί». Ποιοι είναι αυτοί; Η διευθύντρια Προγράμματος Άλκηστις Μαραγκουδάκη και ο γενικός διευθυντής Κώστας Κιμπουρόπουλος, που πίστεψαν στη μεγάλη αποδοχή του Survivor από το κοινό και έπεισαν τον ιδιοκτήτη του Σκάι να το αποκτήσει.

Αλλά, όπως είπαμε και στην αρχή, το Survivor «έφαγε» και τον διευθυντή Προγράμματος του Alpha, τον Κώστα Σούσουλα, ο οποίος είχε αναλάβει τη θέση αυτή όταν αποχώρησε για τον Αντέννα ο Τζόνυ Καλημέρης το 2014.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έκανε ό, τι και η οικογένεια Κυριακού. Χρέωσε την πανωλεθρία του σταθμού στο prime time στον υπεύθυνο για το σχεδιασμό του Προγράμματος. Και εκείνος είχε ακολουθήσει τη «συνταγή» Καλημέρη για παραγωγή σήριαλ, η τηλεθέαση των οποίων εξαυλώθηκε...

aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: