27.5.17

Προβληματισμός στην Αντιτρομοκρατική...

Ο φάκελος «δείχνει» τον αποστολέα του φακέλου στον Παπαδήμο – Προβληματισμός στην Αντιτρομοκρατική  Ο φάκελος «δείχνει» τον αποστολέα του φακέλου στον Παπαδήμo...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση που αφορά την...
τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε την περασμένη Πέμπτη ο πρώην Πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφορικά με την υγεία του κ. Παπαδήμου κάνουν λόγο για σταθερή κατάσταση του πρώην Πρωθυπουργού. Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, ενημερώνει ότι ο κ. Παπαδήμος θα παραμείνει άλλο ένα 24ωρο στην μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ αύριο θα υποβληθεί σε άλλη μια μικρή χειρουργική επέμβαση καθαρισμού.


Από διεύθυνση στο Κολωνάκι ο φάκελος-βόμβα

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι ειδικοί κατάφεραν να κολλήσουν τα κομμάτια του φακέλου και φαίνεται ο «αποστολέας». Επιβεβαιώθηκε ότι ο παγιδευμένος φάκελος που εστάλη στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο είχε ελεγχθεί στα μηχανήματα της Βουλής, ενώ ο φερόμενος ως αποστολέας που δεν είναι πολιτικό πρόσωπο έχει διεύθυνση στο Κολωνάκι.Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για εικονικό όνομα αποστολέα, που δεν αντιστοιχεί στην συγκεκριμένη διεύθυνση.


H «πορεία» του φακέλου και ο έλεγχος από το X Ray της Βουλής

Ο Λουκάς Παπαδήμος παραλαμβάνει την αλληλογραφία του από 3 σημεία. Από το γραφείο του στην Ακαδημία Αθηνών, όπου είναι πρόεδρος, από το γραφείο που διατηρεί στα κεντρικά της Τράπεζας της Ελλάδος, ως πρώην γενικός τραπεζίτης και στο σπίτι του. Η αλληλογραφία από γραφείο του στην Ακαδημία και από την τράπεζα, ελέγχονται σύμφωνα με πληροφορίες στο μηχάνημα X- ray στην τράπεζα της Ελλάδος, ενώ η αλληλογραφία που φτάνει στο σπίτι του, ελέγχεται στο μηχάνημα της Βουλής. Πλέον οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνα στο συγκεκριμένο μηχάνημα της βουλής για να διαπιστώσουν αν  ο «τρομοφάκελος» σκαναρίστηκε από το σημείο, κάτι που θα αποδειχθεί και από το αρχείο δεδομένων του μηχανήματος αλλά και για  να ξεκαθαρίσουν   αν ο μηχανισμός ήταν ευδιάκριτος και ο υπάλληλος που τον έλεγξε προέβη σε πλημμελή έλεγχό του, με αποτέλεσμα να φτάσει στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου.

Όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία των ανδρών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, το αρχείο δεδομένων του μηχανήματος στην  Τράπεζας της Ελλάδος, δεν έχει αποτυπωμένο τον συγκεκριμένο φάκελο.


Τόσκας: H αστυνομία εργάζεται για να φέρει τους τρομοκράτες στα χέρια της δικαιοσύνης

Την ίδια στιγμή, στην έμμεση παραδοχή ότι υπήρξε κενό ασφαλείας στον έλεγχο του τρομοδέματος το οποίο εξερράγη στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Ο κ. Τόσκας, εξερχόμενος του Ευαγγελισμού, όπου είχε μεταβεί μαζί με τον αρχηγό της Αστυνομίας Κων. Τσουβάλα, δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία της υγείας του κ. Παπαδήμου και του ευχήθηκε καλή ανάρρωση.

Παράλληλα σημείωσε ότι η κυβέρνηση και η ηγεσία της αστυνομίας εργάζονται προκειμένου να φέρουν τους τρομοκράτες γρήγορα στα χέρια της δικαιοσύνης.

Παρατήρησε δε, ότι κανένας δεν τους έδωσε το δικαίωμα να το παίζουν εκδικητές και επαναστάτες εντός εισαγωγικών, καθώς ο ελληνικός λαός έχει άλλη γνώμη και καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες.

Τέλος δεσμεύτηκε ότι οι αρχές δουλεύουν νύχτα και μέρα προκειμένου να καταλήξουν σε κάποιο αποτέλεσμα...


newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: