27.5.17

Αισιοδοξία «για μια καλύτερη συμφωνία»...

EurogroupΤην πεποίθησή του, πως η Ελλάδα θα πετύχει μια καλύτερη συμφωνία με καλούς όρους εξέφρασε ο...
υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Στη διαπραγμάτευση για μας, υπάρχουν όρια που καθορίζονται από τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας», τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ο Ευκελίδης Τσακαλώτος, από τη Πρέβεζα όπου βρίσκεται, δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα «PrevezaBest»:

«Νομίζω ότι οι εξελίξεις μετά από το Eurogroup τις 22/5 που ειδικά σε εφημερίδες εκτός Ελλάδας και σε συζητήσεις που γίνονται από τους πολιτικούς των χωρών μελών της Ευρωζώνης, φαίνεται ότι ήταν σωστή η απόφασή μας να μην δεχτούμε αυτή τη συμφωνία και νομίζω – ευελπιστούμε με καλούς όρους για μια καλύτερη συμφωνία».
«Τα όρια καθορίζονται από τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας»

Την άποψη ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να επιτευχθεί μια συμφωνία στο επόμενο Eurogroup, εξέφρασε χθες κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

Ο Π. Σκουρλέτης ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι προϋπόθεση για αυτό είναι να υπάρξει μια ρεαλιστική λύση και βιώσιμη λύση στο θέμα του χρέους. «Στη διαπραγμάτευση για μας, υπάρχουν όρια που καθορίζονται από τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας», είπε ο κ. Σκουρλέτης, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη, ότι παρά τα προβλήματα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε η επόμενη διετία να είναι περίοδος ανάπτυξης...


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: