1.5.17

Μικρή συμμετοχή στις συγκεντρώσεις ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ και ΕΚΑ ...


Δυναμικό «παρών» από το ΠΑΜΕ.
Δείτε φωτογραφίες & βίντεο...
Μικρή συμμετοχή στις συγκεντρώσεις ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ και ΕΚΑ με κεντρικό σύνθημα ενάντια στην καταπάτηση των εργατικών δικαιωμάτων και τα νέα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση προς ψήφιση.

Η...
συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος και ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή, όπου οι διαδηλωτές έμειναν για λίγη ώρα φωνάζοντας συνθήματα.
sgsynt3
prwtmklth5
Πολύ εντυπωσιακή η παρουσία προσφύγων από τα καμπ σε Μαλακάσα και Ελληνικό, που είχαν δυνατό παλμό στο Μουσείο βροντοφωνάζοντας «open the borders, open the cities».




ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ / ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΖΙΑΝΤΖΗ
Μεγάλη και μαχητική αντιπροσωπεία από την κατάληψη του City Plaza:



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ / ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΖΙΑΝΤΖΗ
Γκρουπ τουριστών φωτογραφίζονται μπροστά από το πανό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ:



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ / ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΖΙΑΝΤΖΗ

Με συγκέντρωση έξω από την αμερικανική πρεσβεία ολοκληρώθηκε το μαζικό και δυναμικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.

Όπως δήλωσε νωρίτερα από το Σύνταγμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας, «η Πρωτομαγιά του 2017 να αποτελέσει πραγματική αφετηρία νέων μεγάλων δυναμικών εργατικών - λαϊκών αγώνων ανασύνταξης του κινήματος, για να πάρουμε πίσω όλα όσα μας έκλεψαν την περίοδο της κρίσης».
Κουτσούμπας: Η Πρωτομαγιά του 2017 να αποτελέσει αφετηρία δυναμικών εργατικών - λαϊκών αγώνων
Μόνο έτσι, πρόσθεσε ο γ.γ. της Κ.Ε. της ΚΚΕ, θα υπάρξει ευημερία του λαού μας πραγματικά «ενάντια σε πολέμους, με ειρήνη, με την εργατική τάξη, το λαό στην εξουσία. Αυτός ο δρόμος και μπορεί και πρέπει να ανοίξει από δω και σήμερα, από δω και πέρα, κάθε μέρα, κάθε ώρα. Αυτό είναι το κάλεσμα του ΚΚΕ προς τον ελληνικό λαό».

πηγες efsyn, newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: