31.5.17

Δεν ξεκινούσε το αεροπλάνο...


...που μετέφερε τη σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας κατά τη μεταφορά της σπρού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το οποίο έγινε αιτία...
καθυστέρησης της πτήσης του στρατιωτικού αεροπλάνου, τύπου C130 για την ιδιαίτερη πατρίδα του αποθανόντος πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τα Χανιά.

Αναλυτικότερα, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Alpha, παρά το γεγονός ότι από το πρωί της Τετάρτης το C-130 που θα μετέφερε τη σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Κρήτη, είχε δοκιμαστεί περίπου 10 φορές, όταν ήρθε η ώρα της απογείωσης παρουσιάστηκε πρόβλημα με το στρατιωτικό αεροσκάφος, το οποίο δεν μπορούσε να ξεκινήσει.

Τελικά, μετά τους σχετικούς ελέγχους, η βλάβη στο C-130 επιδιορθώθηκε και η πτήση για την 115 Πτέρυγα Μάχης, στη Σούδα, ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση.

Σημειώνεται, πως η σορός επρόκειτο να μεταφερθεί στο Ακρωτήρι και πιο συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαγδαληνής Χαλέπας, όπου θα γίνει αγρυπνία.

Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι (15:00) της Πέμπτης. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα ταφεί δίπλα στη σύζυγό του, Μαρίκα, η οποία «έφυγε» από τη ζωή τον Μάιο του 2012...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: