6.5.17

Ήλιε μου, ήλιε μου, βασιλιά μου...


Πάψε να κοιτάς τον καθρέφτη και να ηδονίζεσαι...

Ένα δύσκολο ερώτημα υπέβαλε στην παρουσιάστρια του δελτίου, Σία Κοσιώνη, ο Τάκης Χατζής. Ο Βαρουφάκης νοιώθει βασιλιάς και αυτοκράτορας. 

"Σία, όμως στο παλάτι εκτός από τον βασιλιά και τον αυτοκράτορα υπάρχει και ο γελοτοποιός. Τώρα τι...
είναι ο Βαρουφάκης στο παλάτι, βρες το". 

Βασιλιάς ή γελωτοποιός, ο Βαρουφάκης πάντως, σύμφωνα με τον σχολιαστή του δελτίου του ΣΚΑΪ, τα 'χει βρει με τον εαυτό του. "Βλέπει τον καθρέφτη και ηδονίζεται". 

Το σχόλιο:

Δεν μπορώ να πω και πολλά για τον κ. Βαρουφάκη σήμερα έτσι που με φέρατε γιατί δεν θέλω να γίνει κανα μπέρδεμα. Εν πάση περιπτώσει ο κ. Βαρουφάκης έχω διαπιστώσει ότι περνάει ωραία με τον εαυτό του. Την έχει βρει ο κ. Βαρουφάκης. Περνάει ωραία με τον ευατό του, τη βρίσκει με την πάρτη του. Διότι ο κ. Βαρουφάκης δεν πληρώνει τίποτα Σία μου. Εμείς πληρώνουμε αυτά τα λάθη που έκανε και θα τα πληρώνουμε. Και στο Μεγαρο Μαξίμου με αυτά που λέει κατά καιρούς μην νομίζεις ότι είναι ευχαριστημένοι. 

ΣΙΑ: Αυτή είναι αντίληψη αυτοκρατορική. Εδώ αυτό είχε και μία πολιτική διάσταση. 

ΧΑΤΖΗΣ: Τεράστια. Και αν μπορούσε δηλαδή θα τους μαστίγωνε κιόλας. Δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται. Τι πάει να πει; Επειδή ανοίξαμε την ΕΡΤ3 και το πλατό που κάθεστε.... Μα βεβαίως είχατε καταγγείλει όπως όλοι μας το κλείσιμο της ΕΡΤ. Την ανοίξατε με τα λεφτά τα δικά μας. Δεν την ανοιξε με τα λεφτά τα δικά του. 

ΣΙΑ: Και εν πάση περιπτώσει την άνοιξε καταγγέλοντας αυταρχισμό από τους προηγούμενους. Πας να τον επιβάλλεις εσύ τωρα;

ΧΑΤΖΗΣ: Όχι, βεβαίως αλλά δεν την άνοιξε με τα δικά του τα λεφτά. Αυτός δεν πληρώνει τίποτα. Σου εξήγησα, την βρίσκει με τον εαυτό του. Περνάει καλά ο κύριος αυτός. Αυτός βλέπει τον καθρέφτη και ηδονίζεται, κατάλαβες; Έχει τέτοιο πρόβλημα ο συγκεκριμένος υπουργός. Πήρε στο λαιμό του και τον Τσίπρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: