6.5.17

Ο Μητσοτάκης δεν βλέπει άμεσα εκλογές...


Μόνιμη επωδός του Κ. Μητσοτάκη από την πρώτη μέρα ανάδειξής του στην ηγεσία της ΝΔ είναι το...
αίτημα για εκλογές περιτυλιγμένο από καταστροφολογία και ποντάροντας στις καθυστερήσεις και τα εμπόδια των δανειστών. Η διαπραγμάτευση όμως έκλεισε και το αφήγημα της ΝΔ κατέρρευσε.



Στην τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ το πρωϊ του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, δυστυχώς γι' αυτόν, ομολόγησε ότι "έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας". Εκούσια ή ακούσια ο κ. Μητσοτάκης αναγνώρισε ότι δεν υπάρχουν άμεσα εκλογές στον ορίζοντα αποσύροντας, επί της ουσίας, το δικό του αίτημα.

Θα υπάρξουν κι άλλες αυτοαναιρέσεις του κ. Μητσοτάκη πολύ άμεσα εξαιτίας του στρατηγικού αδιεξόδου στο οποίο έχει περιέλθει.

Δεν γνωρίζει κανείς αν ο κ. Μητσοτάκης κάνει ταχύρυθμα μαθήματα οικονομικών, αλλά μέσα σε τρεις μέρες και δύο τηλεοπτικές συνεντεύξεις αλλάζει και τα απαιτούμενα πλεονάσματα. Ενώ στη συνέντευξή του στον Alpha είχε ισχυριστεί πως για την εφαρμογή των αντίμετρων θα χρειαστεί πλεόνασμα 5,5%, στη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ το μείωσε στο 4,5%. Κάποια στιγμή αναμένεται ν' αναγνωρίσει δημόσια και τον πραγματικό στόχο του 3,5%...



left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: