20.5.17

Η Μελάνια γίνεται… Olivia Pope...


Το “Scandal” ήταν μια από τις αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές των Ομπάμα. Ο Μπαράκ και η Μισέλ λάτρεψαν το...
τηλεοπτικό δημιούργημα της Shonda Rhimes, η δε Kerry Washington, η θρυλική πλέον Olivia Pope, είχε ενεργό ρόλο στις προεκλογικές μάχες του 2008 και του 2012, που σφράγισαν την παρουσία του πρώτου Αφρο-Αμερικανού Προέδρου στο Οβάλ Γραφείο ως… επίσημου ενοίκου.

Φαίνεται ωστόσο ότι, πραγματική… Olivia Pope ετοιμάζεται να γίνει η Μελάνια Τραμπ, κατανοώντας πολύ γρήγορα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ χρειάζεται ένα “λευκό καπέλο” για να διασώσει την Προεδρία του. Και κινείται ήδη μεθοδικά στο παρασκήνιο, για να φορέσει η ίδια το καπέλο αυτό.

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα των αμερικανικών ΜΜΕ, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι εξοργισμένη με την αναποτελεσματικότητα του στενού επιτελείου του συζύγου της. Θεωρεί ότι δεν κατάφεραν να “αλλάξουν επίπεδο”, μετακομίζοντας στον Λευκό Οίκο, και συμπεριφέρονται ακόμη ως επιτελείο υποψηφίου Προέδρου και όχι… νικητή.

Η Μελάνια Τραμπ φέρεται να είναι εξαιρετικά απογοητευμένη με τον εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ, και την προφανή αδυναμία του να χειριστεί τα ΜΜΕ με τρόπο που να… φρενάρει τον ωκεανό αποκαλύψεων και τη θυελλώδη σκανδαλολογία. Γι’ αυτό και παρασκηνιακά οικοδομεί η ίδια ένα παράλληλο σύστημα εξουσίας και παρέμβασης στα ΜΜΕ. Ακριβώς όπως η… Olivia Pope.

Θεωρεί ότι, με τον τρόπο αυτό θα διαμορφώσει τις συνθήκες για ένα μαξιλαράκι ασφαλείας για την Προεδρία Τραμπ, και θα προλαμβάνει την εμφάνιση προβλημάτων, προτού αυτά εκδηλωθούν. Έτσι, η διαχείρισή τους θα είναι περισσότερο εύκολη. Και κυρίως, περισσότερο αποτελεσματική.

Μια… gladiator στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου...

ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: