21.6.17

Απάντηση Κοντονή σε αυστηρούς τόνους...

Σταύρος Κοντονής
...στον ειδικό αγορητή της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Αϊβατίδη (BINTEO)...
Σκληρή απάντηση έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, στον ειδικό αγορητή της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Αϊβατίδη, στο...
πλαίσιο συζήτησης νομοσχεδίου, στη Βουλή.

Στην αναφορά του χρυσαυγίτη βουλευτή περί Ανενδότου ο υπουργός απάντησε:

Ακούστηκε προηγουμένως ότι το κόμμα του θα αποδυθεί εις ανένδοτο αγώνα. Θέλω να πω ότι ο ανένδοτος αγώνας είναι συνυφασμένος με τους αγώνες του λαού μας στις αρχές της δεκαετίας του ’60 όταν η τότε κυβέρνηση και το παρακράτος της δεξιάς με τις μεθόδους που ακολουθούσαν, προσπαθούσαν να φαλκιδεύσουν τη λαϊκή βούληση, αμέσως μετά τις εκλογές που ανέδειξαν ως αξιωματική αντιπολίτευση, την ΕΔΑ.

Θέλω λοιπόν να πω ότι ορισμένοι όχι μόνο εμφανίζονται ανιστόρητοι σε αυτήν την αίθουσα αλλά και καταγέλαστοι διότι η ιστορία δεν πλαστογραφείται και η ιστορία έχει αφήσει τα αποτυπώματά της στους λαϊκούς αγώνες που έχουν γίνει και στην προσπάθεια του λαού για εκδημοκρατισμό. Και ας μην ξεχνάμε ότι εκείνος ο ανένδοτος αγώνας είχε αίμα και νεκρούς από τις συγκρούσεις των δημοκρατικών πολιτών με το παρακράτος και την ακροδεξιά που εκπροσωπούν σήμερα στο κοινοβούλιο αυτοί οι κύριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: