26.8.17

Η Φώφη δεν μπορεί να ψηφίσει αρχηγό της ΔΗΣΥ!...

Σχετική εικόνα
Κι εκεί που όλα μύριζαν εκλογή προέδρου και οι υποψήφιοι που ως τώρα γεμίζουν τηλεφωνικό θαλαμο, αναμένεται -σύμφωνα με όσα λέγονται- να γεμίσουν περίπτερο, ένα σοβαρότατο θέμα πλανάται πάνω από το επιτελείο της ΔΗ.ΣΥΜ και της Χαρ. Τρικούπη. 
Θέμα που...
να μου το θυμηθείτε, θα βαλει μπουρλότο στις διαδικασίες καθώς δύσκολα ξεπερνιέται. 
Εμένα, που είμαι αδαής περί τα κομματικά, ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό, αλλά ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο δεν δέχεται, όπως και πολλοί άλλοι, να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: Πως μπορεί τα μέλη του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν υποψήφιο ενός άλλου κόμματος αφού το καταστατικό, και ορθώς, προβλέπει ότι απαγορεύεται να είναι μέλη άλλου κόμματος και να συμμετέχουν σε όργανα και διαδικασίες άλλων κομμάτων; Πως άραγες θα ψηφίσουν; Η Φώφη, που ηγείται του κόμματος, τα μέλη της ΚΕ, του ΕΓ, των Τομέων πως θα κάνουν αυτή την αντικαταστατική πράξη; Τι θα πει η Επιτροπή Δεοντολογίας ή τι λέει επ' αυτού; Και μην επικαλεστούν την Ελιά του Βενιζέλου, γιατί η Ελιά δεν ήταν κόμμα, ήταν εκλογική σύμπραξη. Ούτε να επικαλεστούν την εκλογική συμπαράταξη του 1990 γιατί εκεί το ΠΑΣΟΚ κατέβηκε ως κόμμα και απλά στα ψηφοδέλτια του συμμετείχαν τα πρόσωπα της τότε διεύρυνσης. Το ίδιο πρόβλημα με το ΠΑΣΟΚ, υποθέτω, ότι έχει και το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου. 
Πριν λοιπόν γίνει οτιδήποτε πρέπει να αποφανθεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Δέχονται τα μέλη του να διαλυθεί το Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου; Αν όχι τι θα κάνουν; Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και κάποιοι θα πρέπει να το δουν πριν πάρει διαστάσεις. Και το λέω επειδή αν δεν εκλεγεί η Φώφη, στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα ακολουθήσει είναι σίγουρο ότι θα έχουμε τουλάχιστον διάσπαση...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: