27.8.17

Σε πότισα (Αλέξη) ροδόσταμο, με πότισες φαρμάκι...

Πρέσπες: Συναυλία - αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο. Την παρακολούθησε το πρωθυπουργικό ζεύγος ...

Δείτε βίντεο και τις φωτογραφίες...

Όπως διαβάζουμε στο neaflorina.gr, θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κάτοικοι και επισκέπτες της Πρέσπας κατά...
την άφιξη του στο χώρο της Βασιλικής του Αγίου Αχιλλείου, προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία – αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο.

Ο πρωθυπουργός έφθασε στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, αφού περπάτησε την πεζογέφυρα μαζί με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Όλα τα βλέμματα έπεσαν στη σύντροφο του πρωθυπουργού, η οποία φορούσε ένα μαύρο φόρεμα, που είχε συνδυάσει με μαύρα πέδιλα, ενώ είχε επιλέξει και ένα ελαφρύ μακιγιάζ που αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά της.

Στη συναυλία παρέστησαν επίσης η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσας, ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας, ο βουλευτής Κοζάνης Δ. Δημητριάδης, η γγ Δημόσιας Περιουσίας, Πέτη Πέρκα, ο περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης και ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής.

Στη διάρκεια του δείπνου που ακολούθησε της συναυλίας ο Οργανισμός Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών βράβευσε τον πρωθυπουργό.

 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: