26.8.17

Μηχανοκίνητη ενημέρωση κατά του νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι...

Eκτός απο περιχαρείς τοπικές αρχές ο Χρήστος Σπρίτζης συνάντησε και... διαμαρτυρόμενους πολίτεςΜηχανοκίνητη περιοδεία ενημέρωσης σε όλους στους οικισμούς του Δήμου Μινωα - Πεδιάδας που πλήττονται από την εγκατάσταση του...
νέου αεροδρομίου Καστελλίου, πραγματοποιούν την Κυριακή 27 Αυγούστου τα μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών για τη Διάσωση Προβολή και Αειφόρο Ανάπτυξη της Πεδιάδας.

Το ραντεβού για την εκκίνηση της περιοδείας δίνεται στις 10.30 π.μ. στο ΚΑΠΗ δίπλα στην πλατεία Ελευθερίας ("Δοξαστάκη") στο Καστέλλι και σύμφωνα με τους διοργανωτές θα γίνουν επισκέψεις σε όλους τους οικισμούς που πλήττονται από το σχέδιο για το νέο αεροδρόμιο, όπου θα μοιραστεί έντυπο ενημερωτικό υλικό και θα γίνει συζήτηση με τους κατοίκους.

Ταυτόχρονα θα μοιραστεί κάλεσμα για τη νέα λαϊκή συνέλευση γύρω από το θέμα, η οποία διοργανώνεται την επόμενη Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Καστελλίου.

Οι κάτοικοι της περιοχής οργανώνουν τη δράση τους προβάλλοντας τις σημαντικές περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις που θα έχει το σχεδιαζόμενο έργο ενόψει και της επικείμενης διοργάνωσης του αναπτυξιακού συνεδρίου για την Περιφέρεια Κρήτης με την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου, στο Ηράκλειο...


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: