24.8.17

LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Champions League...

LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Champions LeagueΓια 18η φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο… ποδοσφαιρικό ραντεβού με τα αστέρια, μετά...
τη διπλή πρόκριση που πανηγύρισε επί των Παρτίζαν (3ος προκριματικός), Ριέκα (play offs).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας επέστρεψαν εκεί που είναι η φυσική τους θέση και σήμερα στις 19:00 θα μάθουν ποιες ομάδες θα υποδεχθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σε ποιες έδρες θα ταξιδέψουν αντιστοίχως.

Οι Πειραιώτες, που για μια ακόμη χρονιά είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συμμετέχει στη διοργάνωση, βρίσκονται στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας κι αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν πρόκειται να έχουν αντιπάλους τις Νάπολι, Τότεναμ, Βασιλεία, Άντερλεχτ, Λίβερπουλ, Ρόμα και Μπεσίκτας.

Αν θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για ιδανική κλήρωση, τότε καλό θα ήταν από το πρώτο γκρουπ (όπου βρίσκονται οι πρωταθλήτριες ομάδες των 8 χωρών με την καλύτερη βαθμολογία) να έρθει μία εκ των Σπαρτάκ Μόσχας, Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ από το δεύτερο γκρουπ (που ξεχωρίζουν η Παρί, οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ και η Ατλέτικο) η Πόρτο ή η Σεβίλλη.

Τέλος από το τέταρτο γκρουπ, στο οποίο βρίσκεται κι ο ΑΠΟΕΛ, αυτή που καλό θα ήταν να αποφύγει ο Ολυμπιακός είναι η γερμανική Λειψία κι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η κλήρωση διεξάγεται στο Μόντε Κάρλο και επικεφαλής της ερυθρόλευκης αποστολής είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, τον οποίο συνοδεύουν οι κ.κ. Βρέντζος, Καρεμπέ, Βερνίκος.


Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας

Α' γκρουπ
Ρεάλ Μαδρίτης
Μπάγερν Μονάχου
Τσέλσι
Γιουβέντους
Μπενφίκα
Μονακό
Σπαρτάκ Μόσχας
Σαχτάρ Ντόνετσκ

Β' γκρουπ
Μπαρτσελόνα
Ατλέτικο Μαδρίτης
Παρί Σεντ Ζερμέν
Ντόρτμουντ
Σεβίλλη
Μάντσεστερ Σίτι
Πόρτο
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γ' γκρουπ
Νάπολι
Τότεναμ
Βασιλεία
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αντερλεχτ
Λίβερπουλ
Ρόμα
Μπεσίκτας

Δ' γκρουπ
Σέλτικ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Καραμπάγκ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
ΑΠΟΕΛ
Φέγενορντ
Μάριμπορ
Λειψία


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: