30.8.17

Ας το τολμήσουν οι εργαζόμενοι στο Mega...

Mega ChannelΌμηροι των εξαφανισμένων βασικών μετόχων (Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης κ.ά,) παραμένουν οι εργαζόμενοι του Mega. Σήμερα έχουν γενική συνέλευση αλλά αν δεν...
πάρουν ριζοσπαστικές αποφάσεις, το μέλλον τους θα παραμείνει μαύρο και άραχλο.

Πολλώ δε μάλλον που οι μέτοχοι δεν έχουν δώσει σημεία ζωής, ούτε καν μετά το διορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ένα Δ.Σ. που μοιάζει σαν να τοποθετήθηκε εκεί για συγκεκριμένη δουλειά. 

Στη συνέλευση θα συμμετάσχουν μόνο τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι, με τους δημοσιογράφους να δηλώνουν απόντες ισχυριζόμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν απαιτείται συντονισμός της δράσης τους λόγω κινητικότητας των μετόχων.

Τη γνωστή... κινητικότητα των μετόχων εδώ και 17-18 μήνες την ξέρουμε πολύ καλά. Η τωρινή μεταφράζεται ως εξής: ο Βαρδινογιάννης φέρεται πρόθυμος να συναντηθεί με εκπροσώπους των εργαζομένων την επόμενη εβδομάδα, ενώ οι υπόλοιποι το σκέφτονται. Τρέχα γύρευε.

Ας το σκεφτούν λίγο σήμερα οι εργαζόμενοι. Ας ρίξουν «μαύρο» στη συχνότητα, να δούμε ποιοι θα τρέχουν μετά παρακαλώντας τους. Ας το τολμήσουν. Δεν έχει νόημα να φτιάξουν ακόμη ένα τρέιλερ...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: