3.9.17

Εκδήλωση για την 3η Σεπτέμβρη: Καθαρή εντολή ζητά η Φώφη Γεννηματά...

Εκδήλωση για την 3η Σεπτέμβρη: Καθαρή εντολή ζητά η Φώφη ΓεννηματάΣτο Ζάππειο Μέγαρο στρέφονται πλέον τα βλέματα για τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά καθώς στις 7.30μ.μ. ξεκινά η... εκδήλωση για την 43η επέτειο από τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη. 

Η ομιλία της Φώφης Γεννηματά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά και την ενέργεια του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να αρθρογραφήσει για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου. Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να επιτεθεί στην κυβέρνηση αλλά και τη Νέα Δημοκρατία, να στείλει μηνύματα με πολλούς αποδέκτες και να δηλώσει παρούσα στις εξελίξεις για την ηγεσία της κεντροαριστεράς.  

Ενδεικτικές των προσθέσεων της είναι και οι απόψεις που εξέφρασε με συνέντευξη της στην εφημερίδα Μακεδονία με τις οποίες ζήτησε «καθαρή εντολή» στις εκλογές για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. 

«Ενώνουμε και πολλαπλασιάζουμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε το ρεύμα πλειοψηφίας που θα στηρίξει την προοδευτική διακυβέρνηση που έχει ανάγκη ο τόπος και απαιτούν οι προοδευτικοί πολίτες. Σε αυτούς απευθυνόμαστε με την εκλογή του επικεφαλής της παράταξης. Όσο με αφορά, για την επιτυχία αυτού του στόχου και τις απαραίτητες αλλαγές και ανατροπές στην πολιτική και στη χώρα ζητώ καθαρή εντολή», τόνισε η Φώφη Γεννηματά. 

Απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε πρώτα να δημιουργηθεί ο νέος φορέας και μετά να αναδειχθεί ο επικεφαλής του, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «δεν είμαστε στο ξεκίνημα αλλά στο τέλος μια διαδρομής», καθώς όπως εξήγησε, ο νέος φορέας έχει προταθεί με βάση σαφές ιδεολογικό στίγμα, πολιτική ταυτότητα, προγραμματικό και πολιτικό πλαίσιο...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: