17.9.17

Τζανακόπουλος: Ο Κ. Μητσοτάκης προτείνει, ξεκάθαρα, 4ο Μνημόνιο...


«Μέχρι και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους το έταξε στους ιδιώτες. Μόνο εμένα δεν πούλησε εχθές».
-«Το Ελληνικό θα προχωρήσει κανονικά»...
Σχολιάζοντας την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο Δ. Τζανακόπουλος, τόνισε, πως, «ο κ. Μητσοτάκης δεν φημίζεται για τη...

ρητορική του δεινότητα». Και πρόσθεσε: «Τη στιγμή που όλη η Ευρώπη συζητά για την έξοδο από τα Μνημόνια ο κ. Μητσοτάκης θα προτείνει μεταρρυθμίσεις μετά το 2018. Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε εμμέσως πλην σαφώς για τέταρτο Μνημόνιο».

«Ο κ. Μητσοτάκης είχε συμφωνήσει σε πρωτογενή πλεονάσματα 4,1% κατά μέσο όρο, τώρα μας λέει ότι θα προτείνει 4ο Μνημόνιο για να πάρει κάποια ανταλλάγματα», συμπλήρωσε. 

«Μέχρι και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους το έταξε στους ιδιώτες. Μόνο εμένα δεν πούλησε εχθές», πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας.

«Ο Κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ πρότεινε μια δέσμη μέτρων που αποτελεί τον πυρήνα του 4ου Μνημονίου», τόνισε επίσης.

«Το Ελληνικό θα προχωρήσει κανονικά»

«Το Ελληνικό θα προχωρήσει κανονικά, είναι δέσμευση της κυβέρνησης. Επαναδιαπραγματευτήκαμε τη σύμβαση που έβριθε λαθών», αποκάλυψε ο κ. Τζανακόπουλος. 

«Η επένδυση στο Ελληνικό θα γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην προκύψουν προβλήματα στο μέλλον», συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

«Το 2017 θα προσεγγίσουν τα 4 δισ. ευρώ οι ξένες άμεσες επενδύσεις οπότε το αφήγημα του Κυριάκου Μητσοτάκη «κρούει ανοιχτές θύρες»», τόνισε.

Ο κ. Τζανακόπουλος αναφερόμενος στις επενδύσεις τόνισε πως στην κυβέρνηση «υποστηρίζουμε τις επενδύσεις αρκεί να τηρείται ο νόμος».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να γενικεύσει το επιχειρηματικό μοντέλο σε ολόκληρη την κοινωνία» ειπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. 
Παράλληλα, εκτίμησε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνωρίζει ακριβώς τι γίνεται στις Σκουριές» προσθέτοντας πως λειτουργεί ως «ατζέντης επιχειρηματιών»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: